Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gratis Cursus Bedrijfsbeheer

Beste ondernemer,

Wist je dat de Vlaamse overheid een gratis cursus bedrijfsbeheer (.pdf) ter beschikking stelt als voorbereiding voor het examen bedrijfsbeheer?

gratis_cursus_bedrijfsbeheer

[Link: https://www.vlaanderen.be/nl/publicaties/detail/basiscursus-bedrijfsbeheer-sylabus-ter-voorbereiding-op-het-examen-bij-de-centrale-examencommissie-van-de-vlaamse-overheid]

Wist je dat het gemiddelde prijs voor een Cursus Bedrijfsbeheer ongeveer 200 Euro is?

Dus je vraagt misschien af waarom je dan godverdomme mijn online cursus bedrijfsbeheer zou volgen… die ook gratis is en waarom ik deze informatie met je meedeelt.

Of je me nu gelooft of niet het maakt voor mij niet uit, maar het is de zelfde reden waarom ik met je meedeelt dat er een Gratis Cursus Bedrijfsbeheer bestaat, namelijk ik wil eerlijk met je zijn en je proberen helpen als een startende zelfstandige ondernemer als een gids in een onbekende wereld.

De Studietempo Voor Mijn Online Cursus Bedrijfsbeheer is 16 Uur

Eén reden is omdat 70 tot 80% wat je leest in je gratis cursus bedrijfsbeheer (.pdf) je niet moet kennen voor het examen bedrijfsbeheer.

Waarom lees je in Module 1 “Het Geheim Achter Het Examen Bedrijfsbeheer”.

Mijn online cursus bedrijfsbeheer bevat enkel de essentiële informatie die je moet kennen voor het examen bedrijfsbeheer.

Tal Van Praktische Tips

Bepaalde dingen die je leest in je gratis cursus bedrijfsbeheer (.pdf) is totaal tegenstrijdig met wat er in de praktijk (echte “niet theorie” wereld) afspeelt.

Daarom heb ik tal van praktische tips geplaatst in mijn online cursus bedrijfsbeheer.

Zoals hoe je 55 Euro kan besparen wanneer jezelf inschrijft als een zelfstandige ondernemer bij een ondernemersloket…

En hoe mijn eigen boekhouden eruit ziet (hoeveel kost een boekhouder?).

Persoonlijke Begeleiding

Ik ben zelf een zelfstandige ondernemer en beheer andere online projecten, maar ik zal je zoveel proberen helpen indien je vragen hebt rond het behalen van je attest bedrijfsbeheer en andere starters vragen (je krijgt mijn persoonlijke email adres).

Click hieronder voor meer informatie over mijn online cursus bedrijfsbeheer en hoe je moet inschrijven (direct starten in 5 minuten).This post first appeared on Bedrijfsbeheer, please read the originial post: here

Share the post

Gratis Cursus Bedrijfsbeheer

×

Subscribe to Bedrijfsbeheer

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×