Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Business Blogs  >  Entrepreneurs Blogs  >  DK — entrepreneurs Blog  > 

Dk — Blog


dikelantan.com
forex trading, kelantan, nik aziz, kelantan politics, gold dinar
2016-08-03 11:42
Sebelum Ramadhan lepas, terkejut juga saya bila lihat di page KB Mall official mengatakan mereka akan mulakan operasi pawagam pada Julai 2016. Tapi sekarang, sudah Ogos 2016. Adakah pihak ke… Read More
2016-06-17 11:37
Baru dapat khabar mengatakan yang Pondok Pasir Tumboh terbakar petang tadi, kira-kira sejam sebelum berbuka puasa. Perkara ni dah disahkan oleh pihak Pondok Pasir Tumboh sendiri me… Read More
2016-02-20 23:43
JAWATAN : TUKANG MASAK LOKASI : MAKKAH & MADINAH ( LUAR NEGARA ) KEKOSONGAN : 40 ORANG Kelayakan :- – Lelaki Islam – Berumur 25 hingga 45 tahun – Sihat Tubuh Badan dan… Read More
2015-03-12 23:35
Kedai untuk di sewa di Jalan Bayam, Kota Bharu. Lokasi strategik, berhadapan Masjid Paya Rambai. Tepi jalan besar, dan senang parking. Keluasan kedai ialah 20 ” x 40 ” atau 800 k… Read More
2015-03-01 09:49
Saya percaya ramai dikalangan kita ni penggemar Cadbury, coklat yang sedang hot dengan isu babi dalam coklatnya. Dan perkara ini sudah disahkan oleh JAKIM. Mula-mula saya tengok penyebaran l… Read More
2014-04-22 12:10
Ok, memandangkan memang ada pembaca blog ini tanya saya pasal bisnes tudung style ambil barang dulu bayar kemudian… itu saya susah nak jawab. Amat mustahil ada orang buat begitu dalam… Read More
2014-04-06 13:46
Tak lama je lagi akan mula Ramadhan, dah sampai masanya untuk kita siap-siapkan diri untuk berpuasa. Bagi mereka yang berniaga, masa nilah mereka buka gerai di Bazar Ramadhan. Bagi yang nak… Read More

Share the post

DK —

×

Subscribe to Dk —

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×