Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Business Blogs  >  Entrepreneurs Blogs  >  TIPS PERUNDING entrepreneurs Blog  > 

PENYAKIT PADA MEREKA YANG DAH BERJAYA
2018-09-26 04:36
Kita sebagai orang lama dalam business janganlah kamu perkecilkan masalah orang lain walaupun pada kamu ianya kecil, munkin padanya ia adalah besar dan serabut sebab orang tersebut tak per… Read More
Kepentingan Pengeluaran/hasil/untung
2018-07-15 01:38
Kenapa anda perlu cari second income? Kenapa perlukan duit yang banyak? Macam-macam jawapan. Nak melancong, nak menikah, nak beli itu dan ini, nak kaya. Ada beberapa perkara yang kita kena f… Read More
CONSULTANT UNIT AMANAH SUATU IBADAH?
2018-04-17 23:52
Berbeza dengan unit amanah suatu perniagaan @ suatu kekayaan. Apabila ia suatu ibadah akan melibatkan hubungan hamba dengan penciptanya Allah. Di sana akan berkait rapat dengan dosa dan pah… Read More
BATU BESAR DALAM HIDUP
2018-03-16 07:46
Tengok pada batu ini mustahil akan berganjak sekiranya kita menolaknya. Tetapi setiap hari kita cuba menolaknya kita akan mendapat manfaatnya.. Tubuh kita akan menjadi sasa.. Tubuh kita sih… Read More
DON'T PUSH ME
2018-03-06 06:30
Body language menunjukkan dia tak selesa. Yer betul sebagaimana saya inform sebelum ini key point adalah FOLLOW UP. Tetapi if kerap sangat follow up tak tentu hala akan jadi you PUSH THEM… Read More
BILA CLIENT MENGAMUK
2018-03-05 23:16
Entahla nak marah pun ada, Rasa terharu pun ada. Dapat surat dari public mutual mengatakan client TERMINATE saya. Terkejut juga sebab rasanya baru sahaja jumpa beliau dan antara client y… Read More
JANGAN SAMPAI SENTUH BENDA SENSITIF CLIENT
2018-03-05 16:02
Petang semalam dapat wassap dari orang yang tak di kenali..Nak berkenalan katanya..Rupanya nak menjual..Tetapi silap soalan..Terus terdiam membisu..Sebab dah hilang satu client..Munkin keran… Read More
KITA!!
2018-03-03 00:10
Bersana client. Merupakan seorang ustaz Seorang Guru Sufi ditanya tentang 2 keadaan manusia: 1. Manusia rajin sekali ibadahnya, namun sombong, angkuh dan selalu merasa suci. 2. Manusia yg ta… Read More
GAJI ATAU KOMISEN?
2018-03-02 01:28
Hari ini saya ada terbaca dari FB kawan Aishah Saleh berkenaan gaji dan komisen, benda ini ada pro and cons so gatal tangan nak kira gaji perjam. Let say gaji permonth RM 5000 Kerja 26 hari… Read More

Share the post

TIPS PERUNDING

×

Subscribe to Tips Perunding

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×