Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Education Blogs  >  LOGJIK & PSIKOLOGJI SHQIPTARE education Blog  > 

Logjik & Psikologji Shqiptare Blog


logjik.com
Tags: qeuml
Gjithcka mbi psikologjine ne gjuhen Shqipe. Psikologe e theniet e tyre te permbledhura ne nje sit te vetem. Thenie psikologjike teper kuptimplota.
2014-11-07 16:00
Ka një numër të frikshëm të madh dhe në rritje të rinjsh që hanë, pinë, vishen, mbathen, flenë, lahen, krihen, krekosen, por nuk duan… Read More
2014-11-07 08:47
Axhami, i nxituar, ende i fryrë nga ish pushteti arrogant dhe tribal i të atit, Shkëlzen Berisha u fut në një debat që nuk është aspak i tiji. N&euml&hell…Read More

Share the post

LOGJIK & PSIKOLOGJI SHQIPTARE

×

Subscribe to Logjik & Psikologji Shqiptare

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×