Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Milaan: Stad van de Mode

Autoverhuur neemt in Italië enorm in populariteit toe en ook in Milaan, modehoofdstad van Europa in de regio Lombardije. Deze streek in het uiterste noorden van Italië dankt haar naam aan de Lombarden die het land in de 6e eeuw binnenvielen en is het financiële hart van het land. Het is het gebied van de Visconti's en de Sforza's, machtige families die eeuwenlang hun stempel op de steden en de bouw van prachtige paleizen en kunstwerken hebben gelegd. Van de Alpen tot aan het stroomdal van de Po voltrekt zich een landschap van ongekende schoonheid en diversiteit.

Image courtesy:-https://flic.kr/p/6mhuxQ
Al jaren biedt autoverhuur in Italie de vele toeristen die uit Europa naar het Lago Maggiore en Comomeer komen het gemak van Een Huurauto. Milaan zelf is bekend als stad van de mode en het centrum van de Italiaanse economie. Een metropool van welvaart en stijl. Dat er hier in een fantastische ambiance gewinkeld kan worden hoeft geen verbazing te wekken, zoals de winkels en de cafés in de Galleria Vittorio Emanuele II laten zien, een winkelgalerij zoals je alleen kunt aantreffen in Italië. Daarnaast is het Palazzo Reale, de voormalige residentie van de heersers van Milaan, de Castello Sforzesco en de Pinacoteca di Brera, een museum met werken van de Italiaanse meesters uit de Renaissance en Barok, absoluut een bezoek waart. Een tip voor de liefhebber van de nieuwste mode: alle bekende ontwerpers zijn te vinden in de Quadrilatero dÓro, het modevierkant.

Zoals in zoveel steden in Italie is ook in Milaan autoverhuur volop aanwezig en direct beschikbaar bij de luchthaven of in de stad. Verken de stad te voet of regel online een huurauto naar keus en ga er op uit in de omgeving . Geen gezeul met bagage, maar in alle rust en met het comfort van eigen vervoer!


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Milaan: Stad van de Mode

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×