Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Het Mysterie van Marokko

Marokko, poort Naar Noord-Afrika en een land van ongekende schoonheid en diversiteit. Het is bijna onwaarschijnlijk dat op zo'n korte afstand van de grote westerse steden, de toerist die op zoek is naar de romantiek van het Noord-Afrikaanse landschap en de Arabische cultuur, overspoeld wordt door een keur aan indrukken, talen, geuren en kleuren. Een cultuur, zo anders dan die in het westen en toch ook weer zo vertrouwd, dat het een grote, onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op de avontuurlijke reiziger.

Vanaf Het Vliegveld bij Casablanca kunt u met autohuur direct op weg naar uw hotel voor het plannen van de verdere reis. Kiezen zal niet gemakkelijk zijn, want de stad zelf kent al prachtige bezienswaardigheden zoals de enorme Hassan II moskee , Met Haar 200 meter hoge minaret en de Casablanca Kathedraal. Deze metropool wordt vaak onterecht overgeslagen door de toerist op zoek Naar Het authentieke landschap en architectuur, die als snel doorreist naar het oude en mysterieuze Marrakech met haar smalle straten, prachtige kleuren en het bruisende hart van die stad, het plein Place Jemaa el-Fna.
Image courtesy:https://flic.kr/p/9jWEcs
De avontuurlijk aangelegde reiziger trekt verder naar de woeste en ongerepte natuur van het Atlasgebergte, waar het mogelijk is om te gaan mountainbiken of skiën, of besluit om een tocht te ondernemen door de eindeloze zandvlakte van de Draavalei. Misschien niet meteen iets om met de auto te doen, maar op een kameel is ook mogelijk. Alles natuurlijk onder begeleiding Van Een ervaren gids.
Wie niet afhankelijk wil zijn van een taxi is beter af met eigen vervoer, maar let wel op de regels en gebruiken en wees ervan bewust dat dit een enorm land is. Het is belangrijk lange reizen van tevoren goed te plannen en bepaal hoeveel benzine en water u nodig heeft . Gelukkig is autoverhuur in Marokko aanwezig, direct bij het vliegveld, dus maak hier gebruik van zodat het gezeul met bagage verleden tijd is.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Het Mysterie van Marokko

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×