Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Edinburgh, Festivalstad

Tags: edinburgh
De hoofdstad van Schotland, Edinburgh, is één van de mooiste steden van Groot-Brittannië. Het enorme Edinburgh Castle, straalt met een middeleeuwse pracht uit over de stad waar de diverse bezienswaardigheden strijden om de aandacht van inwoners en bezoekers. Kunst, cultuur en architectuur zijn in een overweldigende mate vertegenwoordigd en allemaal op loopafstand van Picardy Place.

De vele festivals dragen hier nog eens aan bij, zoals het Edinburgh International Festival, de Edinburgh Military Tattoo, met de bekende in kilt geklede doedelzakspelers, en het Edinburgh Fringe Festival. Daarnaast zijn er nog verscheidene andere festivals op het gebied van film, kunst, literatuur en wetenschap.
Image courtesy:https://flic.kr/p/786WpF
Edinburgh Castle, Old Town, is de plek waar ook de Edinburgh Tattoo wordt gehouden en is gesitueerd op een magnifieke locatie op het hoogste punt van de stad. Het kasteel is al 1000 jaar in gebruik en in uitstekende staat. Maak gebruik van autoverhuur en plan een rit naar de ruines van het 14e eeuwse Craigmillar Castle, 5 km ten oosten van het centrum van Edinburgh. Fantastisch is ook Abbey and Palace of Holyroodhouse, in Old Town, met een geweldige kunstcollectie., de kathedralen, eeuwenoude straten en uitstekende musea zoals het Museum of Scotland, de Royal Museum en de The National Gallery of Scotland.

Deze oude stad laat zich het best verkennen door te voet langs de prachtige en monumentale gebouwen in het centrum te wandelen. Met de auto is absoluut niet aan te raden en ook niet nodig. De nauwe, middeleeuwse straten en het eigenzinnige eenrichtingsverkeer maken het er, zeker voor de onervaren automobilist, niet gemakkelijker op, en alles wat je zou willen bekijken bevindt zich toch op niet meer dan 15 minuten loopafstand van elkaar.

Een auto huren is online zo geregeld en direct op te halen bij het vliegveld, zodat het geen enkel probleem is om de geweldige omgeving van Edinburgh te verkennen.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Edinburgh, Festivalstad

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×