Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Utrecht, Conferentiestad

Mooi centraal gelegen in de gelijknamige provincie, vinden we Utrecht, een bruisende en moderne stad, knooppunt van zowel het wegennet als het spoor en waterwegen. Het is een voor de hand liggende locatie voor beurzen en conferenties in de Jaarbeurs, vlakbij het Centraal Station. Autohuur wordt in Nederland steeds populairder en is zeker ook aanwezig in Utrecht.

Utrecht kent een rijke geschiedenis die terug gaat tot de tijd van de Romeinen waarbij dit een grenspost was, één van de vele langs de Rijn. In later tijd werd het een belangrijk religieus centrum, en dat is het nog steeds, als zetel van de rooms-katholieke aartsbisschop van Nederland.

Image courtesy:-https://flic.kr/p/gP1aHP
Utrecht heeft een historisch centrum met een karakteristieke grachtengordel,waar de imposante Domtoren het stadsbeeld bepaald. Na Amsterdam en Maastricht telt Utrecht het grootste aantal rijksmonumenten van ons land, en voor de architectuurliefhebber is er dan ook genoeg te beleven. Maak Een Wandeling door de oergezellige binnenstad waar het prima winkelen is na een lange conferentie of bezoek aan de beurs. Kom tot rust in één van de v ele bijzondere kerken zoals de Dom en de Sint-Catharinakathedraal. Een wandeling langs de grachten laat juweeltjes zien zoals de Oudaen, een stadskasteel van rond 1280, Sonnenborgh en Manenborgh, twee bolwerken, overblijfselen van de stadsversterking uit omstreeks 1550 en natuurlijk het wereldberoemde Rietveld Schröderhuis uit 1924, ontworpen door Gerrit Rietveld, een meesterlijk voorbeeld van De Stijl-architectuur.

Maar blijf niet in de stad hangen, ga eropuit en verken de omgeving. Eigen vervoer geeft zoveel vrijheid en is echt razendsnel geregeld, waar je ook bent, online bij één van de vele verhuurbedrijven. Een parkeergarage is ideaal gelegen vlakbij het station en het jaarbeursplein. Volop mogelijkheden wat dat betreft in Utrecht. Maak gebruik van autoverhuur in Utrecht. Plan de dagtrips, de bagage gaat mee en u bent op weg naar het merengebied, de diverse steden in de omgeving en uitgestrekte bossen waar u heerlijk in kunt verdwalen.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Utrecht, Conferentiestad

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×