Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Rotterdam, Wereldhaven

Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland, is de grootste haven van Europa en de tweede grootste haven van de wereld. Aan het begin van de tweede wereldoorlog, is het centrum van de stad bijna volledig verwoest door grootschalige bombardementen. Na de oorlog is hier een moderne stad ontstaan met een unieke en moderne uitstraling.

Voor kunstliefhebbers is, naast de moderne architectuur een bezoek aan het Museum Boijmans Van Beuningen absoluut aan te raden, met één van de meest uitgesproken collecties van klassieke tot moderne kunst in Nederland. Onder andere Rembrandt, Dali en Dutch Design passeren de revue en verzorgen een onvergetelijke reis door de wereld van de beeldende kunst. Verder zijn er nog legio andere musea, veelal gericht op moderne kunst.

Wat vaak wordt vergeten is dat er prachtige natuurgebieden in en rond Rotterdam te vinden zijn, met autoverhuur gemakkelijk te bereiken, waarbij de meest boeiende zijn: de Rottemeren, de Zevenhuizerplas en natuurlijk het eindeloze duinlandschap bij Hoek van Holland. De Zevenhuizerplas is een geweldige plek voor surfers, zeilers en roeiers, die hier het hele jaar rond te vinden zijn. Ook. Het ruime strand biedt op zonnige dagen plaats aan zonaanbidders. Parkeergelegenheid is aanwezig.

                                                                Image courtesy:https://flic.kr/p/89zNcW

De landtong van Rozenburg ligt zelfs in het hart van het havengebied en geeft daarmee aan hoe deze stad probeert natuur en economische ontwikkeling te laten samengaan.

Daarnaast zijn er nog het Ruigeplaatbos en het Geuzenbos, een natuurgebied van 29 hectare en onverwacht stuk natuur in de Rotterdamse haven.

Rotterdam Airport, de luchthaven van de tweede grootste stad van Nederland, biedt u de mogelijkheid om bij aankomst direct te beschikken over een huurauto naar keuze.

Maak gebruik van de Ringweg Rotterdam die het centrum van Rotterdam gemakkelijk bereikbaar maakt. Autohuur in Rotterdam is online zo geregeld en stelt u in staat om deze boeiende en bruisende moderne stad op uw gemak te verkennen.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Rotterdam, Wereldhaven

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×