Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Barcelona op de Fiets

Eén van de mooiste steden van Spanje is Barcelona, in de regio Catalonië, een wereldstad aan de kust van de Middellandse zee. Met prachtige stranden, zon en zee, heerlijke terrasjes en lange winkelpromenades heeft deze Stad alles te bieden voor de veeleisende toerist. Een moderne stad, maar ook oeroud met een geschiedenis die 2000 jaar terug gaat in de tijd, toen dit nog de Romeinse stad Barcino heette. Maar door de overvloed aan restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden, musea en architectuur zou je bijna vergeten dat hier nog veel meer te beleven valt.Image courtesy:https://flic.kr/p/efJ5SiZowel in de stad als daarbuiten is het mogelijk fietstochten te maken langs special uitgezette routes die de hoogtepunten van cultuur en natuur voor de sportieve reiziger hebben samengevat.

Zeer bekend en populair zijn de fietsroutes van de Natural Park Bike Tour en de Barcelona Mountain Bike Tour vanuit Caldes de Montbui. De route door de bergen start in Barcelona waar een gids je ophaalt en naar de 35 km buiten het centrum gelegen startpunt brengt, in de plaats Caldes de Montbui. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met de auto of op de fiets hiernaartoe te reizen zodat u niet afhankelijk bent van anderen en uw Eigen Tijd kunt indelen. Caldes is het startpunt van de fietstour en biedt u een onvergetelijke tocht door een eindeloos gevarieerd landschap. De tour eindigt bij de beroemde warmwaterbron "La Font de Lleo". De andere tocht gaat door het Collserola Park, een oase van rust en koelte vlak buiten de rumoerige stad, en duurt 2,5 uur waarbij je een geweldige blik wordt gegund op een heel ander Barcelona.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Raadpleeg daarvoor de Diverse Aanbieders Van huurfietsen in de stad en de vele routes door Barcelona, met thema's en tijdperken uit de geschiedenis van de stad, waardoor er voor ieder wat wils is.

Vanuit de stad is het met eigen vervoer uitstekend mogelijk om de diverse bestemmingen zelf en in uw eigen tijd te bereiken. Daarnaast zijn er diverse Aanbieders Van fietsen en toertochten, met of zonder gids, zodat de avontuurlijke en sportieve vakantieganger alle mogelijkheden heeft om Barcelona en omgeving Huurauto is ruim vertegenwoordigd, online controles in een handomdraai een geschikte huurauto van uw keuze in Barcelona, en u bent gegarandeerd de vrijheid om volop te genieten van uw vakantie.


This post first appeared on Autoverhuur In Nederland, please read the originial post: here

Share the post

Barcelona op de Fiets

×

Subscribe to Autoverhuur In Nederland

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×