Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Els pobles i llocs amb més encant de Catalunya.

La Valoració de Pobles, ciutats i llocs catalans:

La selecció dels Llocs Amb més atractius i dels pobles catalans s'està realitzant en funció del seu llegat artístic i monumental, típics carrers, lloc pintoresc, i la seva relació amb els paisatges naturals.

En les nostres pàgines trobarà: informació, mapes, situació, fotos, vídeos, allotjaments i consells de viatges. I també anirem incloent llocs de major interès, excursions, rutes, senderisme .etc.
 Els Pobles amb més encant de Catalunya..

Altres Pobles amb interès ....

Vídeo...


La Valoracions:

Lloc bell. **** És quan en el seu conjunt, posseeix una arquitectura singular, popular o típica, un patrimoni artístic important o una ubicació en un esplèndid paratge natural. Imprescindibles en el nostre itinerari.

Amb encant. *** Destaquen per alguna singularitat especialment. Els seus carrers, Patrimoni artístic, entorn natural i paisatgístic o la seva ubicació pintoresca. Reuneixen certs atractius i característiques que mereixen la nostra visita.

Amb interes ** Destaca per alguna característica d'interès, sigui patrimonial, natural, o paisatgística. Mereixen la nostra visita, si disposem de temps.

Interessant. * Disposen d'algun interès a ressaltar, però que només mereixen la nostra visita, en el cas que estiguin a prop del nostre itinerari i disposem de temps.

Notas:

- Aquest bloc està escrit principalment en castellà per a una millor divulgació i promoció de catalunya i perquè pugui arribar a un major nombre de lectors.

 - Les valoracions han estat realitzada sota criteris d'aquest bloc, que poden per descomptat diferir de les opinions dels lectors.

- Aquesta web no està exempta de qualsevol error o subestimació, que, si escau, poseu-vos en contacte per a la possible rectificació de la dada i d'aquesta manera col·laborar per a la promulgació turística de Catalunya. Gràcies.

 Contacte: [email protected] 

Lugares de interés y pueblos con encanto de Catalunya.


This post first appeared on Pueblos Y Lugares | Qué Visitar Y Ver | Catalunya | Barcelona, please read the originial post: here

Share the post

Els pobles i llocs amb més encant de Catalunya.

×

Subscribe to Pueblos Y Lugares | Qué Visitar Y Ver | Catalunya | Barcelona

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×