Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

STENIK обедини знания и опит в партньорство със СИБАНК по програмата eStore Solutions

На 14 март от 19 часа се проведе семинар „Цялостни решения за електронни магазини“, организиран по програмата eStore Solutions на СИБАНК в партньорство със STENIK с домакин на събитието Софтуерния университет.

Партньорство между STENIK и СИБАНК

Като водеща компания в създаването и разработването на успешни онлайн магазини, STENIK положи основите на едно стабилно партньорство със СИБАНК. Партньорството по програмата eStore Solutions цели да увеличи възможностите пред клиенти от средния и голям бизнес, които се нуждаят от мощни онлайн магазини с интеграция на сигурни и надеждни онлайн разплащания.

Нашата мисия е да разгръщаме непрестанно възможностите пред настоящи и бъдещи онлайн търговци и да подкрепяме развитието на онлайн търговията в България. Този процес е постоянен и насочен да е в помощ на нашите клиенти и партньори.  През изминалите 13 години непрекъснато работим за това да отговорим на различните нужди на нашите клиенти, инвестирайки ресурс в посока на разширяване на хоризонта пред онлайн търговците.

Повече за програмата eStore Solutions

eStore Solutions е съвместна програма на СИБАНК в партньорство със STENIK, SoftUni Digital и Superhosting. Програмата има за цел да помага за развитието както на действащите физически магазини да увеличат своите продажби чрез интернет магазин, така и на фирми, желаещи да стартират свой собствен бизнес чрез изграждането на електронен магазин.

Семинар „Цялостни решения за електронни магазини“

Началото на кампанията eStore Solutions бе поставено със семинара „Цялостни решения за електронни магазини“, на който доказани експерти в сферата на онлайн търговията обединиха знания и се фокусираха върху най-важните тенденции в развитието на електронната търговия, онлайн разплащания дигиталните иновации и маркетинг. 

По време на събитието всички посетители имаха възможността да научат ключовите елементи за успешна стратегия за електронна търговия: как да изберем платформа и да растем умно в технически аспект, какви банкови решения да изберем, как да изградим успешен маркетинг.

eStore-Solutions-cibank-stenik-3

Най-ценното от събитието бе, че в рамките на eStore Solutions всички участници и гости имаха възможност да обменят опит и да поговорят за най-добрите практики в електронната търговия – неща, които са сработили и са показали отлични резултати.

Участието на STENIK

STENIK – като една от най-успешните уеб агенции и официален партньор на СИБАНК, бе част от семинара, посветен на електронната търговия. Организаторите на събитието поканиха Стефан Чорбанов за лектор, който с радост даде своя принос и презентира темата: Животът на един успешен онлайн магазин. Как да растете умно в технически аспект?.           Изборът на темата му бе продиктуван от големия интерес към нея сред други аудитории, което бе основание тя да достигне до още по-широк кръг от хора.

j20170314-108

Стефан Чорбанов сподели практически съвети, на база своя ценен опит и даде своите препоръки как онлайн търговците да се погрижат за техническия растеж на своите онлайн магазини, коя платформа да изберат, как да повишат ефективността си, да привлекат нови клиенти и да изградят лоялни такива, като печелят повече. Акцентът бе поставен върху верните стъпки в изграждането на технически стабилен онлайн магазин.

#eStoreSolutions #stenik #cibank #softunidigital #technicalgrowth

Публикация, споделена от Stenik (@stenik.bg) на

Важен извод, който направиха всички гости след презентацията e, че избора на подходяща платформа при стартирането и техническото развитие на даден електронен магазин е от решаващо значение както за успеха му, така и за привличане на повече доволни клиенти. Гостите остана доволни от лекцията, като след нея последваха въпроси, които получиха изчерпателни отговори.

Радваме се, че бяхме част от събитието

За STENIK бе удоволствие да бъде част от събитието и да допринесе за развитието на електронната търговия в България. Щастливи сме, че нашето стабилно партньорство със СИБАНК бе увенчано с отлични резултати от самото начало. Бихме искали да изкажем своята благодарност за поканата и да споделим своето удоволствие от това, че онлайн бранша расте и се развива.

Ако не сте успели да посетите семинара и имате нужда от интеграция на онлайн разплащания във Вашия онлайн магазин, свържете се със STENIK

STENIK предлага разработка на онлайн магазини, в който да интегрира решението на СИБАНК за онлайн постерминал и всякакъв вид банкови разплащания.

Пишете ни  – професионалистите от Stenik ще Ви помогнат с най-добрите решения за развитие на Вашия онлайн магазин и ще Ви консултират.

И за да не пропускате участията на Stenik в други събития следете нашия блог.

eStore-Solutions-cibank-stenik-1eStore-Solutions-cibank-stenik-2eStore-Solutions-cibank-stenik-15eStore-Solutions-cibank-stenik-3eStore-Solutions-cibank-stenik-4eStore-Solutions-cibank-stenik-5eStore-Solutions-cibank-stenik-6eStore-Solutions-cibank-stenik-7eStore-Solutions-cibank-stenik-9eStore-Solutions-cibank-stenik-10eStore-Solutions-cibank-stenik-11eStore-Solutions-cibank-stenik-13


This post first appeared on Web Design Blog - Stenik, please read the originial post: here

Share the post

STENIK обедини знания и опит в партньорство със СИБАНК по програмата eStore Solutions

×

Subscribe to Web Design Blog - Stenik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×