Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zeitgeist filmul

Peter Joseph s-a nascut in Carolina de Nord într-o familie din clasa de mijloc. Mai târziu s-a mutat la New York, iniţial pentru a participa la scoala de arta. În prezent, el trăieşte şi lucrează în New York, ca editor de film independent / compozitor / producător pentru diverse industrii.
Zeitgeist a luat fiinţă ca un proiect personal, care a Fost prezentat la New York, intr-o libera exprimare a opiniei publice. După eveniment Filmul a fost postat online putini crezand ca va avea un răspuns public. În termen de o lună, filmul a avut comentarii record. Luni mai târziu, "Final Edition" a fost finalizat. În total, vizualizarile pentru "Zeitgeist, The Movie" au depăşit 50000000 doar pe Google Video . Având în vedere alte posturi în diferite formate, împreună cu proiectiile publice, se estimează că vizualizările din intraga lume au depasit 100 de milioane.
În octombrie 2008, "Zeitgeist Addendum" a fost lansat ca o continuare a primului film, bucurandu-se de cel putin acelasi succes ca si primul.
Urmariti filmul care a intors pe dos omenirea.



This post first appeared on Service Unavailable, please read the originial post: here

Share the post

Zeitgeist filmul

×

Subscribe to Service Unavailable

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×