Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bryllup binge et symbol på evig kjærlighet

Moderne symbolikk i form av tatoveringer eller smykker andre enn den tradisjonelle giftering er snikende sin vei inn vielsen, men det er noe egentlig så enkel og ren om et band av edelt metall, gull, platina, sølv eller andre metaller, som fortsatt fanger fantasien til selv de mest moderne av bruder, hvorav mange fortsatt velger det enkle bryllup bandet som et symbol på deres ekteskap. Symbolikken av ringen er satt dypt i antikken, tenkte å dateres tilbake til det 17. århundrets Europa eller til og med så langt tilbake som det gamle Egypt.

Bryllup binge

Tradisjonen med å sette ringen på Tredje Finger på venstre hånd er en tilpasset antas å ha kommet fra egypterne som trodde at ringfingeren og hjertet fikk med seg direkte av en blodåre av kjærlighet ‘: plassere et bryllup band på tredje finger på venstre hånd er designet for å betegne den evige aspekt av kjærlighet. Vielsen, i det 17. århundre, faktisk innlemmet ringen inn i seremonien i en langt mer integrert måte enn det brukes i dag. Som presten messet velsignelsen «I fars navn, og Sønnens og Den Hellige Ånds brudgommen gled ringen først på brudens tommel [Faderen], og deretter på pekefingeren [Sønnen], og deretter på hennes langfinger [Den Hellige Ånd]. Det ble liggende på hennes tredje finger så dette var den første finger fri etter velsignelse.

Gifteringer må vare så de er ment å forbli på fingeren for resten av livet, uansett hva tøff jobb hendene må ta på. Som sådan, det må være solid nok til å stå opp til påkjenningene i hverdagen. De fleste par velger sine gifteringer sammen. Dette er ganske viktig som både den potensielle bruden og potensielle brudgommen blir nødt til å leve med sine beslutninger, så ta deg god tid og velge nøye. Jeg har notert i løpet av årene de ulike stiler av gifteringer tilgjengelig, fra den smale 22 Karat Gull verktøyet bandet slitt av min mor som giftet seg i 1950, til min egen giftering da jeg giftet seg i 1972. Dette var et bredt 9 karat gull bandet . Jeg giftet i 1989 og min nye giftering var i en arm stil, nøye utvalgt for å imøtekomme den chevron formen min diamant forlovelsesring. Min manns ring, i mellomtiden, var en håndlaget vridd ring, en tråd som vanlig 9 karat gull og den andre tråden blir 18 karat hvitt gull – en ring som han er fortsatt veldig stolt over å ha nesten 20 år senere.This post first appeared on Food Cocktail | Mote Fest, please read the originial post: here

Share the post

Bryllup binge et symbol på evig kjærlighet

×

Subscribe to Food Cocktail | Mote Fest

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×