Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Šminkanje smedjih očiju

Mnoge smedje dame nisu svesne koliko različitih načina korišćenja šminke može da istakne njihove oči. Srećom, internet je prepun sjajnih izgleda šminke i tutorijala, talentovanih umetnika šminke. Šminkanje smedjih očiju uz naših 40 primera postaće pravo uživanje.

Žene sa smedjim očima su zaista srećne jer mogu da iskoriste sve nijanse senke i izgledaju sjajno! Od zelene do ljubičaste, od zlata do bakra, sve ove senke izgledaju fenomenalno kada se upare sa smedjim očima. Niste li srećne?

1. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – SREBRNA I CRNA

šminkanje smedjih očiju

Smeđe oči izgledaju dobro s bilo kojom bojom senke. Ako želite da napravite visoki drama efekat očiju, odlučite se za skriveni izgled. Ovaj izgled definitivno zahteva malo vežbanja i neke veštine mešanja senki.

2. ZLATNA SENKA

šminkanje smedjih očiju

Smeđe oči i zlatna senkala su savršeni kompliment. Zlatna senka će naglasiti i učiniti da smeđe oči sijaju.

Korak 1: Pripremite oči i dodajte braon senku. Sa krilatom četkicom za linije, nacrtajte liniju da biste napravili rezu.

Korak 2: Sa četkicom za mešanje, mešajte liniju koju ste prethodno naneli, osiguravajući da nema teške linije. Nanesite korektor ispod rezne linije kako biste ga očistili.

Korak 3: Naneti zlatnu senku na kapak.

Korak 4: Nanesite crnu gel liniju.

Korak 5: Označite-posvetlite kost ispod obrve i završite izgled lažnim trepavicama. 

3. CRNE SMOKEY OČI
šminkanje smedjih očiju
Kada se odlučite za smokey oči, ima nekoliko izbora i načina za postizanje tog efekta. Mi smo se odlučili za ovaj čarobni crni, matiran izgled s notom zlata u unutrašnjim uglovima očiju.Pre nanošenja senke crne oštrice, važno je prvo nanositi bazu senila za oči. Osnovna boja stvaraće glatku površinu i olakšavati proces mešanja-senčenja.
4. ZELENI GLITER IZGLED

šminkanje smedjih očiju

 Zeleno izgleda živo u smeđim očima. Zelena nije najčešći izbori za senku među ženama sa braon očima, jer se čini da je to „previše“. Medjutim, ženama je ponekad potrebna potragica da probaju nešto novo. Pratite foto tutorial za savršen zeleni sjaj, povratite izgubljeni izgled.
5. LJUBIČASTA SENKA I PLAVA VODENA LINIJA
šminkanje smedjih očiju
Ljubičasta je još jedna boja koja ostavlja odličan utisak na smeđim očima, naročito ako ga uparite sa plavom vodenom linijom. Izaberite ovaj izgled kada želite da dodate dimenzije i dubinu vašim očima. Ne zaboravite da istaknete unutrašnji ugao vašeg oka sjajnom senkom za oči. Ovaj korak će učiniti da vam oči izgledaju svetlije i veće.
6. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – TAMNO PLAVI IZGLED
šminkanje smedjih očiju
Ovaj izgled ima hrabru, tamno plavu senku koja stvarno naglasi smeđe oči. Hladnost plave pruža prekrasan kontrast protiv topline braon očiju. Tirkizna, sjajna osvetljenost u unutrašnjem uglu čini ovaj izgled još jedinstvenijim i posebnim.
7. SMEDJE OČI I SMEDJE USNE
šminkanje smedjih očiju
Boja i tehnika senke mogu vam pomoći da poboljšate braon boju vaših očiju. Mat usne definitivno su ovogodišnji najtopliji trend lepote. Podloga, ruž za usne, olovka za usne, kao i matirani završetak izgledaju neverovatno zapanjujuće i elegantno. Uverite se da su vaše usne zdrave i hidratizovane pre nanošenja šminke.
8. SJAJNI GLITER SA ZELENOM VODENOM LINIJOM
šminkanje smedjih očiju

Ova kombinacija senke izgleda iznenađujuće dobro na smeđim očima.

Korak 1: Sa pufastom četkom dodajte osnovnu boju na kapak.

Korak 2: Dodajte svetliju notu za čistu ivicu. Sa manjom četkicom za mešanje, mešajte kremasto smeđu senku.

Korak 3: Dodajte tamnije smedju senku na spoljašnji ugao oka.

Korak 4: Nanesite sjajnu senku na sredinu kapka prstom ili četkom.

Korak 5: Istaknite kost ispod obrve.

Korak 6: Nanesite zelenu ispod donjih trepavica. Spoji ga čistom četkom.

Korak 7: Postavite vodenu liniju pomoću crnog eieliner-a i stavite senku na sredinu ispod donjih trepavica.

Korak 8: Nanesite tečni eieliner u crnoj boji.

9. korak: Završite pogled sa maskarom i šarenim ili crvim lažnim trepavicama.

9. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – ZELENE OČI
šminkanje smedjih očiju
Da bi vam oči bile istaknutije, nosite malo zelene (ili ljubičaste boje) ispod oka. Najlakši način za nanošenje zelene senke je korištenje četke za olovke. Izaberite gusti ruž za kromirane i ženstvene usne.
10. UBLAŽITE SMEDJU BOJU
šminkanje smedjih očiju
Još jedan sjajan izgled. Ovaj trend šminke se decenijama smatra visokom modom. Prilikom pravilnog nanošenja, senčenje se može nositi u toku dana.
11. CRVENI GLITER
šminkanje smedjih očiju
Crvena izgleda kao jedna od najtežih boja koja Ne garantuje kada su u pitanju oči. Nećemo lagati, neke crvene senke mogu biti malo komplikovane. Ova prekrasna boja nije rezervisana samo za Noć veštica i možete ga jednostavno izvući bez izgleda da imate upaljeno oko. Crna i ljubičasta senka će pomoći da izgled bude malo sigurniji.
12. ZLATNO ROZE GLITER
šminkanje smedjih očiju

Isprobajte hrabri, glamurozni izgled koji sledi korak-po-korak:

Korak 1: Za savršenu ivicu i čist izgled očiju, uzmite komad trake i usmerite ga kao što je prikazano na prvom koraku. Naneti svetlo smeđu mat senku za oči u gornjem delu kapka s četkom za sjaj za oči.

Korak 2: Započnite sa crnom mat senkom. To je samo nacrt tako da to ne mora biti savršeno.

Korak 3: Nanesite crnu senku i oivičiite kapak. Sa crnim gelom, precizno nacrtajte krilo.

Korak 4: Da biste postigli postepeni efekat, dodajte tamnu mat smeđu senku za oči u spoljašnji ugao kapka.

Korak 5: Naneti ružičasti zlatni sjaj.

Korak 6: Popunite krilo crnim gelom. Nanesite crni eieliner do vodene linije i razmažite uz ga uz ivicu.

Korak 7: Staviti maskaru ili veštačke trepavice.

Korak 8: Očistite bilo koji pojedinačni komadić ili sjaj koji su sleteli iznad krilatog eieliner-a.

13. CRNO ZLATNA SENKA I TAMNE MAT USNE
šminkanje smedjih očiju
Zlatna senka će maksimizirati i izneti veličinu vaših očiju, a crni će ih izoštriti. Izgleda da zlatni i crni par senki daju savršen izgled  smeđim očima. Ova boja za usne ide savršeno sa šminkom za oči.
14. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – DRAMA MAT
šminkanje smedjih očiju
Ovaj izgled ne preteruje ali čini da vaše oči izgledaju seksi i krupnije.
15. MAT PLAVA SENKA
šminkanje smedjih očiju

 Za noćni izlaz, probajte ovaj mat plavi izgled sa sjajnim eielinerom. Uvek uparite plavu senku sa neutralnim bojama poput nas, braon ili sive boje. Neutralne trepavice senki će smanjiti svetlost u plavoj boji.

Korak 1: Naneti belu mat podlogu.

Korak 2: Naneti mat plavu senku na čitav kapak.

Korak 3: Spojite senke zajedno sa puhastom četkom za mešanje. Na ivice naneti svetlo braon senku i mekom četkicom ublažiti oštre ivice.

Korak 4: Nanesite tečni sjajni eieliner u crnoj boji.

Korak 5: Postavite vodenu liniju sa eieliner sivom i pomalo razmazite ispod očiju. Označite unutrašnji ugao oka. Završite izgled sa par lažnih trepavica.

16. SENKA BOJE BRUSNICE
šminkanje smedjih očiju
Verovatno ste primetili da su burgundi i brusnice očigledno preuzeli Pinterest i Instagram. Kao što vidite, ove boje izgledaju neverovatno u smeđim očima! Još jedna stvar koja nam se sviđa oko ovog izgleda je da ne zahteva eieliner.
17. TIRKIZ ČAROBNI UGAO
šminkanje smedjih očiju
Napravite svoje smeđe oči sjajnim naglašavajući unutrašnji ugao vašeg oka sjajnom tirkiznom senkom za oči. Ovaj izgled šminke je savršen za letnju noć. Da li biste se složili?
18. BURGUND GLITER
šminkanje smedjih očiju
Burgunda nije samo trend vruće usne, već možete ga koristiti i na očima! Vrhunska senka za oči će zasvetliti vaše smeđe oči. Burgundske oči izgledaju sjajno. Ne oklevajte da probate ovaj izgled!
19.TAMNO BURGUND SMOKYE OČI
šminkanje smedjih očiju
Da uhvatite svačiju pažnju, probajte ovo prekrasno burgundsko oko sa zlatom. Ono što čini ovaj izgled modernim i seksi je ‘mačka’ eieliner. Ovaj eieliner okružuje celo oko dodavanjem malo V u unutrašnjem uglu oka.
20. CRVENI SMOKYE SA DODATKOM ZLATA
šminkanje smedjih očiju

Korak 1: Primeniti prajmer za oči. Prajmer za oči će vam pomoći da vaša šminka traje duže. Obavezno dobro spojite. Uz penastu četkicu za mešanje, naneti prljavu braon senku kao prelaznu boju.

Korak 2: Naneti crnu mat senku za sjaj na spoljašnji V i raditi ga četkom za mešanje. Primenite istu senku na donju liniju trepavica.

Korak 3: Četkom na kapak naneti brusnicna senku.

Korak 4: Označite unutrašnji krug oka sa zlatnom blistavom senkom.

Korak 5: Eieliner.

Korak 6: Primeniti lažne trepavice.

Korak 7: Naglasiti kost ispod obrve.

21. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – PURPURNE MAT SMOKEYE OČI
šminkanje smedjih očiju
Purpurno čini da smeđe oči izgledaju zapanjujuće, bez obzira na kosu ili boju kože.
22. BRAON MAT IZGLED
šminkanje smedjih očiju
Ako tražite nešto jednostavnije, pokušajte ovaj braon mat izgled. Za ovakav izgled, potrebno je – osnovni premaz, bar tri boje mat senke (natur, svetlo braon i tamno braon), crni eieliner, maskara i lažni trepavice.
23. ZLATNO ROZE SENKA
šminkanje smedjih očiju
Ove boje su idealne zajedno. Sve u vezi ovog izgleda je fantastično, zar ne? Crni eieliner ispod trepavice dodaje još drame u očima i čini ih većim.
24. CRNO SMEDJE OČI I CRNE USNE
 šminkanje smedjih očiju
Volimo ovaj izvanredan izgled šminke sa crnim usnama. Izrezati izgled šminke izgleda savršen izbor za žene s kapuljačama. Kada birate crni karmin ili bilo koju drugu smeđu boju, koristite malo korektor oko usana da biste omekšali liniju za usne i učinili je čistijom.
25. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – SREBRNA SENKA
šminkanje smedjih očiju

Korak 1: Naneti mat boju narandzaste senke.

Korak 2: Na spoljašnji ugao očiju, primenite mat boju senke za oči. Blago ga spojite na kapak.

Korak 3: Naneti crnu matičnu senku u spoljašnji ugao oka.

Korak 4: Uz ravnu četku, na kapak naneti sjajnu šampanjsku senku.

Korak 5: Koristite crnu gel liniju, izvucite regularnu krilatu liniju i drugu liniju ispod donje linije trepavica. Pažljivo primenite belu mat senku između krila i unutrašnjeg ugla očiju.

Korak 6: Tapnite ugaonu četku u tamnu mat senku i primenite je na krilo ispod donjih trepavica. Ovaj korak će učiniti liniju još intenzivnijom.

Korak 7: Primenite veštačke trepavice. Ovde možete da se zaustavite ili učinite svoj izgled još dramatičnijim u sledećem koraku.

Korak 8: Podignite krilo stavljanjem crne gel linije u unutrašnji ugao oka. Ako nešto pogrešite, možete ga očistiti pomoću korektora.

Korak 9: Primijenite maskaru na donju liniju trepavice.

26. TAMNO ZELENA SENKA I TAMNE USNE

šminkanje smedjih očiju

Tamno zelena senka će učiniti da vam se oči izdvajaju i izgledaju živahnije. Tamno crvene usne stvarno ističu smeđe oči.

27. LJUBIČASTO ISPOD OČIJU

šminkanje smedjih očiju

Ljubičasta senka za oči ispod donjih trepavica može se nositi kao dnevni izgled, a ne izgleda previše. Svetla senka ispod donje linije trepavice je najlakši trik da naglasite oči.

28. CRNI EIELINER I ZLATNI GLITER SA TAMNIM MAT USNAMA

šminkanje smedjih očiju

Zlatni krilati eieliner čini čuda na smeđim očima, posebno ako ga uparite crnim eielinerom. Prvo, koristeći crni eieliner (tečnost ili gel) izvlače krilo na vrhu kapka. Sa zlatnim glatkim eielinerom dodajte još jedno krilo iznad njega.

29. ZELENO-ZLATNO-LJUBIČASTE OČI

šminkanje smedjih očiju

Ko bi pogodio da zlatna, zelena i ljubičasta, mogu biti tako neverovatno dobar spoj? Kombinacija boja čini ovaj izgled savršenim za proleće.

30. TAMNE ZLATNE OČI I TAMNE USNE

šminkanje smedjih očiju

Dodajte sjaj vašem ličnom izgledu sa malo tamno crvene, metalne usne i zlatno sjajns senka za oči. Izgleda kao savršen izbor za zabavu.

31.  ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – TAMNO BRAON MAT

šminkanje smedjih očiju

Korak 1: Nanesite belu senku za oči na kapak, kao i na kost ispod obrve.

Korak 2: Nanesi tamno braon mat senku na kapak.

Korak 3: Razmažite spoj i uverite se da nema oštrih ivica.

Korak 4: Istaknite oko pomoću eieliner-a ili crni gel. Označite unutrašnji ugao pomoću proizvoda koji ste koristili da biste istakli kost ispod obrve.

Korak 5: Izvucite vodu crnim gelom i razmažite je sa četkom za šminkanje.

32. TAMNI SMOKIE

šminkanje smedjih očiju

Sa ovim izgledom će vas definitivno svi primetiti, ali ovo verovatno nije najlakši izgled za stvaranje. Strpljenje je ključno sa ovim tamnim dimnim izgledom.

33. ZLATNO SIVA SENKA

šminkanje smedjih očiju

Korak 1: Započnite izgled primenom zlatne sjajne senke po celom kapku.

Korak 2: Sa sivom olovkom nacrtajte liniju kako biste stvorili rezu.

Korak 3: Blendujte liniju puhastom četkicom za mešanje! Sve bi trebalo izgledati glatko i bez napora.

Korak 4: Nanesite tamno sivu senku na spoljašnji deo oka. Imajte na umu da ispupčeni deo kapka treba ostati oštar i čist. Napravite krilati eieliner koristeći crni gel liner.

Korak 5: Postavite vodenu liniju pomoću sivog eieliner-a i razmažite ga četkicom olovke.

34. SMEDJE LJUBIČASTI SMOKIE

šminkanje smedjih očiju

Da biste obnovili ovaj prekrasni i glamurozni izgled, pratite gore navedene korake. Za usne, odlučite se za svetlo ružičaste boje ili ružičaste boje.

35. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – DUPLI EIELINER

šminkanje smedjih očiju

Dvostruko krilati eieliner i bela vodena linija će učiniti da vam oči izgledaju sve veće i svetlije.

36. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – ZLATNI GLITER I TAMNE USNE

šminkanje smedjih očiju

Malo braon, malo zlata … ovaj smeđi i zlatni izgled šminke je zapravo lako i super-laskavo za žene sa braon očima.

37. PINK GLITER OČI I LJUBIČASTE USNE

šminkanje smedjih očiju

Mat purpurne usne će dodati poigravajuću i flirt vibraciju celom izgledu.

38. ŠMINKANJE SMEDJIH OČIJU – JEDNOSTAVAN SMEDJ IZGLED

šminkanje smedjih očiju

Izvanredan izgled šminke može se postići korišćenjem neutralnih boja senki. Ovaj izgled je savršen kada želite jednostavan izgled.

39. SMEDJA SENKA I SPUŠTEN EIELINER

šminkanje smedjih očiju

Kada vam je potreban brzi, ali zapanjujući izgled šminke, pratite korake iz gornje slike. Probaj to danas!

40. CRNI, BURGUND I ZLATNI IZGLED

šminkanje smedjih očiju

Zlato i bordo izgledaju sjajno sa smeđim očima, pogotovo ako koristite i crno za dubinu i velike lažne trepavice. Kada krepite oči, ostavite ostatak svoje šminke jednostavnim i suptilnim.

PROČITAJTE: Šminkanje očiju korak po korak, slikovito i uz tekstualno objašnjenje naučite smokey eye tehniku šminkanja za dnevnu, noćnu i svečanu priliku.

IZVOR: stayglam.com

The post Šminkanje smedjih očiju appeared first on Tvoja kuvarica.This post first appeared on Tvoja Kuvarica, please read the originial post: here

Share the post

Šminkanje smedjih očiju

×

Subscribe to Tvoja Kuvarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×