Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Succesvol door Dagelijkse Rituelen

Dagelijkse rituelen, elke succesvolle schrijver, kunstenaar, componist en andere creatieveling heeft ze. Met een beetje creatieve logica kun je dan beweren dat Dagelijkse Rituelen leiden tot succes. In ieder geval blijkt dat routine een belangrijk ingrediënt is in het succes van de grote namen. Dat is de strekking van “Dagelijkse Rituelen”, het boek van Mason Currey dat we in 2015 recenseerden.

Dat je ook met een boek over “Dagelijkse Rituelen” succes kunt hebben, laat Maven Publishing zien. Inmiddels zijn ze al aan de vierde druk toe. En pas nu wordt het opgemerkt door het bekende programma De Wereld Draait Door.

Maven Publishing noemt deze druk de succes-editie. Dat de prijs van het boek is verlaagd naar € 12,50 zal zeker bijdragen aan de verkoopcijfers.

“Dagelijkse rituelen” is dan wel geen boek om eens lekker mee voor de open haard te gaan zitten. Maar voor op het nachtkastje of de koffietafel is het een leuke aanwinst. Gewoon af en toe het boek openslaan bij een beroemdheid die je aanspreekt en een paar pagina’s lezen, waarna je -voorzien van verse inspiratie het boek weer aan de kant kunt leggen.


Lees “Dagelijkse rituelen” zelf!

Het bericht Succesvol Door Dagelijkse Rituelen verscheen eerst op Lekker lezen.This post first appeared on Lekker Lezen, please read the originial post: here

Share the post

Succesvol door Dagelijkse Rituelen

×

Subscribe to Lekker Lezen

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×