Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Este oficial! Pe 1 iulie incepe sesiunea de depunere de proiecte pe Schema de ajutor de minimis!

 Astazi, 4 iunie 2013,Ministerul Finantelor a anuntat ca, urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei nr.305/28.05.2013 a Hotararii Guvernului nr.274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii si a elaborarii “Ghidului solicitantului”, a fost stabilita data de deschidere a primei sesiuni de depunere a Cererilor de Acord pentru finantare.

Aceasta se va derula in perioada 01.07.2013 – 31.10.2013, in limita bugetului anual alocat schemei. Se va merge pe sistemul primul venit primul servit! Bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 400 milioane lei.

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative, conform prevederilor H.G. nr.274/2013 se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucuresti.

Sursa: www.mfinante.roThis post first appeared on Consultanta Fonduri Europene-blogul Fondurilor Str, please read the originial post: here

Share the post

Este oficial! Pe 1 iulie incepe sesiunea de depunere de proiecte pe Schema de ajutor de minimis!

×

Subscribe to Consultanta Fonduri Europene-blogul Fondurilor Str

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×