Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Locuri bantuite din Romania


  
Cel mai terifiant loc din țara noastră este considerat Pădurea Hoia-Baciu, situată lângă municipiu Cluj-Napoca. De aici au apărut mărturii cu ființe ciudate, copaci din care curge lavă și întâmplări cu OZN-uri.

Multe povești au plecat de la faptul că fotografiile și filmările realizate printre copacii de aici apar uneori deformate sau cu pete pe ele.

Specialiștii în paraspihologie au concluzionat, în urma unor analize de specialitate, că filmările apar deformate din cauza radiațiilor puternice și a unor deviații magnetice care afectează înregistrările dar și simțurile omului.

„Referindu-ne la manifestările de la Pădurea Hoia-Baciu, trebuie să menţionăm şi emisiile radioactive tranzitorii de tip beta şi/sau gamma, uneori foarte intense, respectiv deviaţiile magnetice, asociate mai ales cu prezenţa structurilor de culoare albă”, a explicat Adrian Pătruţ, profesor universitar în Chimie și expert în parapsihologie.

Hoia-Baciu este celebră și pentru imaginile foto surprinse de Emil Barnea în anul 1968 în care este surprins un presupus OZN deasupra pădurii.  Expertul în fotografie Marian Ţigănuş a analizat pozele şi a ajuns la concluzia că e mai probabil ca în locul unui OZN să fie un obiect de 20 de cm asemănător unei farfurii.Pe lista de spații care nasc groaza, cât și explicațiile care au dus la astfel de povești înspăimântătoare ar mai fi:

Dealul Lunganilor, situat în județul Iași. Istoria stă la baza legendei prezenței fantomelor. Aici a fost un cimitir al ostașilor uciși în Primul Război Mondial.

Hotel Cișmigiu din București. Fantomele și vocile din ziduri sunt explicate de o poveste adevărată tansformată într-o legendă urbană. În 1990 o fetiță a căzut în puțul liftului, murind după trei ore de țipete timp în care nimeni nu a auzit-o.

Liceul Carmen Sylva din Timișoara. Istoria și remușcările au dus la apariția fantomelor din clădire. Imobilul este un fost spital unde erau izolați bolnavii de ciumă până când mureau.

Cazinoul din Constanța ar găzdui și el fantome. Fenomenele paranormale sunt motivate vântul care bate cu putere în zidurile clădirii de la malul Mării Negre și duce la nașterea unor zgomote ciudate.

Balta Vrăjitoarelor din Voluntari. În Pădurea Boldu-Crețeasca se afla o baltă lângă care se spune că a fost decapitat Vlad Țepeș.

Libertatea.ro


This post first appeared on Romania Misterioasa, please read the originial post: here

Share the post

Locuri bantuite din Romania

×

Subscribe to Romania Misterioasa

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×