Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Är svensk Utrikes- och säkerhetspolitik i balans?

Tags:

Är svensk Utrikes- och säkerhetspolitik i balans?

Det är riksdagens uppgift att tillsammans med regeringen forma svensk utrikespolitik och inte ett enskilt parti eller politiker som Birgitta Ohlsson och Fredrik Malm vilken ska efterträda henne. Wallström:s utrikesdeklaration 2018 där utrikespolitiken dominerades av att hylla Birgitta Ohlsson.

Att hylla en av de I fyrklövern som är känd för sin Israelvänliga politik . Ska riksdagen behöva anställa gråterskor räcker det inte med att bjuda henne på tårta efter debatten ? Det låter som om riksdagen behöver anställa flera gråterskor när hon lämnar riksdagen..

Hon är den tredje i fyrklövern som har spelat en stor roll i svensk politik och delvis inom EU. Efter hennes nederlag i striden om posten som partiledare valde hon att lämna politiken .

Birgitta Ohlsson är född samma år som den förste i fyrklövern valdes till partiledare vid Folkpartiets landsmöte 1975 och som är känd för att under sin karriär försvara den israeliska politiken och som har en mycket stark kärlek till Israel där han har fått omfattande hyllning , utmärkelse , medlalj och utsetts till hedersdoktor vid ett israeliskt universitet. Han övergav kristendomen och konverteade till judendomen .

Birgitta Ohlsson sitter i utrikesutskottet och är också jämnårig med den fjärde i fyrklövern Fredrik Malm som är på väg att ersätta den tredje i fyrklövern och han har lika starkt influerats av Israel.

Det är bara 3 med invandrarbakgrund av de 47 som sitter i utrikesutskottet.

Den andra I fyrklöven är försvarsutskottets Ordförande Allan Widman som också är känd för sin israelvänliga politik

 KD och Ebba Bush utgör ett stöd för fyrklöven i sitt stöd av Israels politik .

För Israel är det tur att de har denna lyckoklöver medan den palestinske presidenten nyligen har uttalat sig om att han förväntar sig en lösning från Europa .

Är ovanstående förenat med den svenska utrikes och säkerhetspolitiken som riksdagen och regeringen har utformat?

Även svenska kyrkan är passiv i sin ställning till konflikten och därför är det utomordentligt viktigt med en övergång till ett Multireligionvasystem

Krig utgör ett hot mot miljön och mänsklighetenShare the post

Är svensk Utrikes- och säkerhetspolitik i balans?

×