Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sant Jordi és CULTURA

A Santa Coloma continuem apostant, fermament, per la cultura, la creativitat i la capacitat de somniar
Arriba Sant Jordi, un dia màgic per fomentar la lectura i la Cultura, aquest bé comú que hem de protegir incansablement. La ciutadania el rebrà amb il·lusió, amb ganes de gaudir de l’ambient festiu. La nostra Santa Coloma convertirà novament la plaça de la Vila en un gran escenari ple de somriures, de vida i de colors.

Des de la regidoria de Cultura hem avançat més, i per això hem creat un nou cicle: Paraula de Santa Coloma Primavera/Sant Jordi, que complementa el projecte iniciat el 2013 amb Paraula de SC/Tardor que ja està consolidat. Una línia de treball municipal al voltant del foment de la lectura i la promoció dels autors i autores locals: Paraula de Santa Coloma, Menuda Lletra, Guia d’autors colomencs, Lletres a Can Sisteré, o activitats a les biblioteques com ara els clubs de lectura, l’hora del conte, conferències, tallers d’escriptura… Un programa que reuneix i promociona les activitats de l’Ajuntament, d’entitats, artistes i llibreries.

La nostra ciutat té un patrimoni literari ric i variat. Autors i autores consolidades, alguns amb premis importants, altres que inicien la seva carrera. Entre tots i Llegir més …

Via:: PSCThis post first appeared on Santako.com, please read the originial post: here

Share the post

Sant Jordi és CULTURA

×

Subscribe to Santako.com

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×