Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Urmareste LIVE Nunta Regala (NUNTA SECOLULUI)


URMARESTE NUNTA REGALA LIVE PRO TV
NUNTA REGALA LIVE ANTENA 3
NUNTA SECOLULUI LIVE REALITATEA TV

Kate si William Au Devenit Sot si Sotie

15.45: Lumea strânsă în faţa Palatului Buckingham a început să se retragă. Prinţul şi ducesa au intrat înapoi pentru a se odihni şi pentru a se pregăti de recepţia ce va avea loc în această seară.

15.30: Pentru că primul sărut a fost foarte scurt, William şi-a mai pupat o dată nevasta.

15.27: Aşa cum se aştepta toată lumea, Kate şi William s-au sărutat, scurt, pe balcon. La fel a făcut şi mama lui, în urmă cu 30 de ani.

15.25: Prinţul William şi Kate au ieşit pe balconul Palatului Buckingham. Când a văzut câtă lume s-a strâns în faţa palatului, Kate a scăpat un 'Wow'.

15.05: Regina este aşteptată să iasă la balconul Palatului Buckingham, alături de prinţul William şi Kate Middleton. Foarte multă lume aşteaptă sărutul celor doi miri.

14.48: Poliţiştii au arestat 43 de persoane venite să-i aclame pe proaspăt-căsătoriţii Kate şi prinţul William.

14.37: David şi Victoria Beckham au plecat de la Catedrala Westminster Abbey, urmaţi de alţi invitaţi.


14.30: Caleaşca prinţului William a ajuns la Palatul Buckingham. La balconul clădirii, William va ieşi alături de noua sa soţie, pentru a saluta poporul Angliei.

14.10: Mirii s-au urcat în caleaşca trasă de patru cai albi şi urmează să se plimbe prin locurile cele mai emblematice ale Londrei, până să ajungă la Palatul Buckingham, unde va avea loc recepţia.


13.54: Kate şi prinţul William s-au mutat într-o altă parte a Catedralei Westminster Abbey, în altarul Sfântului Edward, pentru a semna actele de căsătorie: două pentru catedrală şi unul pentru registrul roial.

13.53: Ceremonia a luat sfârşit. Kate Middleton a devenit ducesa de Cambridge, iar noul său soţ, ducele de Cambridge, conte de Strathearn şi baron de Carrickfergus.

13.50: O ultimă binecuvântare le-a fost dată mirilor, în timp ce încenunchează din nou în faţa altarului.

13.34: Potrivit Press Association, când tatăl lui Kate a adus mireasa la altar, prinţul William a spus o glumă: "Parcă trebuia să fie o mică ceremonie de familie".

13.28 Corul cântă un imn compus de John Rutter, special pentru această ocazie extraordinară.

13.24: Fratele lui Kate, James Middleton, a ţinut un discurs în cinstea mirilor.

13.20: Kate Middleton a devenit în mod oficial soţia prinţului William, amândoi fiind acum duce şi ducesă de Cambridge.

13.18 William i-a pus inelul lui Kate pe deget, cu puţin efort, la scurt timp după ce şi-au jurat dragoste eternă.

13.17 William şi Kate îşi spun jurămintele în faţa Lui Dumnezeu. Pe ea pare să o bufnească râsul...

13.10: Kate şi-a ridicat voalul de pe faţă şi i-a zâmbit frumos viitorului soţ. În curând va începe ceremonia propriu-zisă.

13.05: Kate se îndreaptă spre altar, la braţul tatălui său. Toţi invitaţii o privesc cu multă admiraţie. Ea este urmată îndeaproape de sora sa, Pippa şi câţiva copii, domnişoare şi cavaleri de onoare. Prinţul William o aşteaptă cu spatele spre ea, cu faţa spre altar.

13.00 Kate Middleton, frumoasa mireasă, a sosit la Catedrala Westminster Abbey. La intrarea în lăcaşul de cult a fost luată de sora sa, Philippa.

12.51 Kate Middleton a plecat spre locul unde va avea loc ceremonia. Rochia sa are multă dantelă şi un decolteu în V. Ea s-a urcat în autoturism alături de tatăl său.

12.48: Regina a sosit la Westminster!

12.41: Regina Marii Britanii, îmbrăcată într-un costum galben foarte elegant, se apropie de Catedrala Westminster Abbey. Oamenii strânşi la faţa locului o aplaudă furtunos.

12.40: Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, au sosit la Westminster Abbey, într-un Rolls Royce.

12.25: Mama viitoarei soţii a prinţului William a plecat de la hotel, spre Westminster, iar la ora 12.33, Carole Middleton a ajuns la Catedrală.

12.18: Mirele şi cavalerul de onoare, prinţul Harry, au sosit la Catedrala Westminster Abbey.

12.13: Prinţul William şi Prinţul Harry, într-un autoturism Bentley, escortaţi de poliţie, au plecat spre Catedrala Westminster Abbey. William le zâmbeşte celor veniţi în faţa Catedralei şi le face cu mâna. Publicul ţipă de emoţie.

12.03: La Catedrală au ajuns, în urmă cu câteva momente, prim-ministrul David Cameron, cu soţia sa, şi regizorul Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.

11.45: La Catedrala Westminster a sosit cântăreţul Elton John, alături de soţul său. Un mesaj al cuplului va deschide ceremonia.

11.26: Şi actorul Rowan Atkinson, celebrul Mr. Bean, a sosit la Catedrala Westminster Abbey, unde are loc nunta regală.

Update 11.15: David şi Victoria Beckham au ajuns la Westminster Abbey.

Update 10.30: Invitaţii au început să-şi ocupe locurile în Catedrala Westminster Abbey. În faţa clădirii s-au strâns mii de oameni ca s-o vadă pe Kate în rochia de mireasă.

Update 10.15: La Westminster Abbey au început să sosească primii invitaţi. După ceremonie se vor îndrepta la Palatul Buckingham, unde va fi ţinută recepţia.

Update 10.12: Tocmai au fost puse decoraţiile regale la balconul Palatului Buckingham, în timp ce prinţul William se plimbă în apropierea Mall-ului londonez, salutându-i pe cei veniţi să vadă nunta.

Update 10.00: După ce se vor căsători, prinţul William va deveni Duce de Cambridge, iar Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. El a mai fost numit conte de Strathearn şi baron de Carrickfergus.

Mult aşteptatul moment al nunţii prinţului William cu Kate Middleton a sosit în sfârşit şi o lume întreagă îl putea urmări în direct. Rămâi alături de Libertatea.ro pentru a afla cum decurge cel mai mediatizat eveniment din Marea Britanie!

Considerată cel mai important eveniment din istoria Casei Regale Britanice, după căsătoria prinţului Charles cu Lady Di, ceremonia ce are loc astăzi la Catedrala Westminster Abbey va fi urmărită de peste 2,5 miliarde de oameni.This post first appeared on Blogul Lui MonSoon, please read the originial post: here

Share the post

Urmareste LIVE Nunta Regala (NUNTA SECOLULUI)

×

Subscribe to Blogul Lui Monsoon

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×