Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dragnea dă de pământ cu guvernul Cioloș: nici măcar să fure nu sunt în stare!

Liderul PSD a revenit din vacanta cu forte proaspete, hotarat sa isi reia rafuielile cu guvernul condus de Dacian Ciolos.

Aflat intr-o carciuma din Vaslui, unde conducea un brainwashing impreuna cu simpatizantii PSD locali, Dragnea s-a dragneadezlantuit:

-E cel mai slab guvern din cate a avut Romania de 26 de ani incoace. Habar nu au ce inseamna sa fii politician, Nici Macar sa fure nu Sunt in stare! Acesti amatori periculosi nu au ce cauta in fruntea tarii.

Nu sunt dintre ai nostri, nu ii dor durerile noastre, nu stiu cum se organizeaza o campanie electorala si cu atat mai putin cum se conduce o tara ca Romania. Unii dintre ei au impresia ca sunt aici la Bruxelles…

Nu au facut absolut nimic pentru a opri teroare DNA, ba chiar in sinea lor se bucura cand vad cum colegii nostri sunt luati cu duba, cu masina de gunoi sau cu vidanja si dusi la audieri.

Ma gandesc foarte serios sa introducem o motiune de cenzura sau cel putin sa chemam minerii, pentru ca va spun sincer, suntem in situatia de care pe care. Daca in toamna nu venim la putere si nu reusim sa oprim cumva DNA-ul, suntem pierduti atat ca indivizi cat si ca fiinte libere.

Pentru toate aceste motive si pentru multe altele, Guvernul Ciolos trebuie sa plece!

A incheiat fuhrer-ul PSD in uralele, aplauzele si râgâielile membrilor de partid.

Post-ul Dragnea dă de pământ cu guvernul Cioloș: nici măcar să fure nu sunt în stare! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Dragnea dă de pământ cu guvernul Cioloș: nici măcar să fure nu sunt în stare!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×