Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aztec Group: Profesjonalitet bor i hjertet

Ofte ser vi selskaper som har fått stor suksess hevder at deres prestasjoner var på grunn av deres profesjonelle lag av arbeidere som flittig anvende sin kompetanse på en konsekvent måte i mange år. Og dette er nesten alltid tilfelle, og det kan bli opprettet som det underliggende faktum i alle tilfeller. Likevel, hvis vi kommer til å tenke på det, profesjonalitet kan lært og vunnet gjennom år med trening og inculcation av de beste mentorene med de beste prinsipper og instrumenter av utdanning uten personen selv helt akseptere ultimate motivet for hele prosessen.

Hva mener vi med det?

Vurdere soldaten som går gjennom boot camp. Alle hard trening og disiplin like leveres til denne soldaten også om hver andre soldat i en hel hær. Vi ender opp med en godt organisert og godt trente hær, komplett med de nyeste våpen tilgjengelig. Men likevel, som forsikrer ikke hæren at det vil vinne alle kampene det vil delta i. En mer overlegen hær, ikke bare i antall men ytelse under spesielle omstendigheter kan få seier på grunn av generelle forståelse av faktorene som gjør for en seirende overgrep mot en fiende kraft.

Enkelt saker, en hær eller en bedrift selskap. Men er hva betyr mer måten de enkelte delene er administrert og kontrollert for å oppnå felles mål for hele gruppen, ikke bare for enkelt. En soldat kunne skyte så mange fiender. men hvis fienden ender opp med å få mer grunn som et resultat, den enkelte score spiller ingen rolle. Du har den høyeste skytespillet i basketball teamet, og likevel miste spillet.

Profesjonalitet eller effektivitet er ikke bare i ytre utførelsen av sine oppgaver, men i hjertet. Det er en intern kvalitet som gjennomsyrer hele organisasjonen og gjør hele organisasjonen å oppføre seg som en organisme som det var ment å fungere.


Bee kolonien er det beste eksempelet kan vi presentere. Hver bee er perfekt bærer av koloniens kultur. Det opprettholder optimal virkningsgrad jakt og høste honning. Hver bee ikke bare har evnen til å lukte ut nektar-tunge blomster, den har også kompetanse til å hjelpe andre bier å unngå ineffektive trekk. Vi vet nå at en bie, etter høsting nektar fra en bestemt blomst, markerer som blomster som allerede tom gjennom en duft det blader, advarer andre å omkjøringsvei det.

Sann profesjonalitet, derfor tillater arbeidstakere å lukte ut de beste klientene og å fortelle andre at dårlig klienter er rundt og må unngås. Det går også mulig dårlige avgjørelser eller dårlig investeringsvalg som kan oppstå underveis.

Slike ferdigheter kan skaffes gjennom trening, må vi innrømme. Men det tar ekstra lidenskap, ikke bare opplæring, for å utvikle kapasitetsnivået som tillater folk å overvinne større utfordringer og godta mer intense risiko for å oppnå høyere mål ikke vanligvis tatt av andre. Det er ekstra kant i nyskapende og entreprenør makt som bestemmer best fra gode.

Ekte profesjonalitet er hjertet, ikke bare av sinnet. Forstå hvordan hjertet fungerer og du få som kant over dem som bare lærer. hvorfor? Fordi hjertet krever dypere omsorg og større fantasi, ikke bare bare kunnskap og rutine.

Aztec forstår veien til en vellykket organisasjon. Folk rolle og de trenger å bli anerkjent og belønnet tilsvarende. Men for de som er virkelig profesjonelt på hjertet, erstatningen kommer før belønningen. Utfordringen av arbeidet gjør av arbeidet og fullføringen av arbeidet er en og samme. Som jeger som lukter og hører drepe før den blir sett, kommer eventyr og gleden over å gjøre noe med gjør seg.

Alle som gjør sitt beste er belønnet med å ha gjort hva som må gjøres og selve materialet gevinster ervervet. Men hjertet som allerede vet på forhånd utfallet er på fred og innhold før den faktiske gjør. Det er ekte og ekstraordinære profesjonalitet.

Aztec Group Inc Florida Singapore Kuala Lumpur Tokyo Real Estate Investment Review


This post first appeared on Aztec Group, Inc., please read the originial post: here

Share the post

Aztec Group: Profesjonalitet bor i hjertet

×

Subscribe to Aztec Group, Inc.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×