Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fenomen îngrijorător în Caracal: Tot mai mulți cetățeni își duc mașinile de spălat la RAR!

Primii caracaleni care au încercat să-și înregistreze la RAR mașinile de spălat, au apărut în primăvara acestui an.

Fenomenul a luat rapid amploare iar astazi sunt în fiecare zi câteva zeci de persoane care fac coadă la poarta reprezentanței RAR, cu factura, chitanța și uneori garanția de la mașinile de spălat de acasă și solicită înregistrarea și înmatriculoarea acestora.

Pentru ca angajații de la RAR le trântesc ușa în nas, mulți dintre acești nefericiți cad victimă unor escroci care le promit chia și plăcuțe de înmatriculare pentru mașini de spălat, la prețuri care pornesc de la 200 lei și pot ajunge chiar și până la 800 lei în cazul numerelor preferențiale.

Se pare că toată nebunia a pornit de la zvonul conform căruia cei care sunt prinși cu mașina neînregistrată în România, riscă amenzi usturătoare.

Cum pentru mulți caracaleni singura mașină din proprietate este mașina de spălat, nu a fost decât un pas până la apariția unei isterii unice în România și probabil și în lume.

Autoritățile fac apel la calm și înțelepciune:

„Vă asigur că nu se dau amenzi și nu este nevoie de înregistrare și înmatriculare în circulație a mașinilor de spălat! Nu mai puneți botul la tot felul de zvonuri ci informați-vă fie de la primărie, fie de la Antena 3!

O mai spun încă o dată și sper ca de aceasta dată să fiu cât se poate de clar, nu trebuie înmatriculate mașinile de spălat, decât dacă acestea au fost fabricate în afara țării!”

A explicat un funcționar de la primăria Caracal.

Post-ul Fenomen îngrijorător în Caracal: Tot mai mulți cetățeni își duc mașinile de spălat la RAR! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Fenomen îngrijorător în Caracal: Tot mai mulți cetățeni își duc mașinile de spălat la RAR!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×