Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El Chapo i-a trimis și el o scrisoare lui Iohannis în care critică protocoalele cu SRI!

Crește numarul susținătorilor internaționali ai lui Tudorel Toader, Dragnea și Iordache!

După Rudolph Giuliani iată că acum a venit rândul celebrului Joaquin Guzman să se alăture luptei împotriva statului paralel.

El însuși o victimă a procurorilor zeloși, El Chapo a trimis la București o scrisoare în care îl desființează pe Iohannis:

„Constat cu amărăciune faptul că statul de drept în România e azi în primejdie. Primesc mesaje disperate de la prietenii mei din Teleorman care îmi descriu un regim de teroare, o alunecare periculoasă spre domnia legii!

Țara lui Terente, a lui Fane Spoitoru` și a lui Adrian Năstase, a ajuns azi țara unde pentru un amărât de milion de dolari riști să ajungi după gratii? Chiar atât de jos ați ajuns?

Cum de a-ți putut permite ca pe la spatele vostru să ia naștere acest monstru numit DNA. Cum de un individ ca Iohannis, care habar nu are cum se conduce un clan mafiot, să conducă o țară ca România, la care noi toți priveam ca la un ideal, până acum 10 ani?

Le transmit Lui Iohannis, lui Kovesi și lui Lazăr că nu sunteți singuri!

Durerea voastră a ajuns la urechile fraților voștri din America Latină, din Rusia, din Sicilia și din toată lumea civilizată. Puteți conta pe susținerea și experiența noastră.”

Scrisoarea se încheie apoi cu jigniri și amenințări cu moartea la adresa tuturor celor care nu își vă de treaba lor.

Post-ul El Chapo i-a trimis și el o Scrisoare Lui Iohannis în care critică protocoalele cu SRI! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

El Chapo i-a trimis și el o scrisoare lui Iohannis în care critică protocoalele cu SRI!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×