Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Elena Udrea: Aici poți să omori oameni și nu îți face nimeni nimic, nu ca în România!

Elena Udrea lauda in jurnalul sau sistemul latino-american, pe care a ajuns sa-l cunoasca tot mai bine de cand s-a stabilit in Costa Rica.

Fosta blonda de la Cotroceni critica modul in care functioneaza justitia din Romania, pe care o compara cu teroarea nazista, si ridica in slavi justitia din tarile latino-americane, dominata de bandele de traficanti:

„Am ales sa plec din Romania pentru ca imi era teama pentru viata mea. Am primit nenumarate amenintari cu inchisoarea si confiscarea averii!

Din aceasta cauza am luat calea exilului alaturi de alte elite, alungate din tara de teoarea nazista impusa de Kovesi si de statul paralel.

Am cautat o tara civilizata si libera, unde drepturile omului sunt respectate si unde chiar si infractorii se bucura de prezumtia de nevinovatie, nu doar pana la proces, ci si dupa pronuntarea sentintei.

Am ezitat putin intre Sicilia, Vestul Salbatic si Transnistria, dar in final am ales Costa Rica.

Este o tara frumoasa, cu clima tropicala si plaje frumoase, insa cel mai mult m-a impresionat mentalitatea lor.

Aici poti sa omori si oameni si nu iti Face Nimeni Nimic, nu ca in Romania unde pentru nici un milion de euro primesti 6-7 ani de puscarie.

Ei nu au DNA iar politia e un fel de firma de paza. Sunt regiuni intregi unde nici armata nu intra fara aprobarea baronului local care automat e parlamentar si are propria sa banda de traficanti de arme si droguri.

Cred ca Romania nu va ajunge la acest nivel nici intr-o suta de ani.”

A scris Udrea in jurnalul sau.

Post-ul Elena Udrea: Aici poți să omori oameni și nu îți face nimeni nimic, nu ca în România! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Elena Udrea: Aici poți să omori oameni și nu îți face nimeni nimic, nu ca în România!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×