Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Au trecut și de ultimul hop! Noii miniștrii au fost avizați pozitiv și de clanurile Duduianu și Cămătaru!

Vesti bune pentru noii ministri din cabinetul Dancila! In urma cu cateva minute a sosit avizul pozitiv din partea comisiilor Celor Doua mari clanuri interlope din Romania, aviz fara de care nu era posibila finalizarea investiturii.

Acordul celor doua comisii constituia ultimul pas in procedura de validare a executivului si era totodata si cel mai dificil.

Daca votul din comisiile parlamentare era garantat de majoritatea detinuta de PSD+ALDE, juramantul din fata presedintelui e doar o formalitate, ei bine, avizul clanurilor interlope le dadea ministrilor cele mai mari emotii.

„Aici votul este Mult Mai serios pentru ca si criteriile sunt cu totul altele. Pe oamenii astia ii intereseaza strict rezultatele iar rezultatele se masoara in bani.

Ei nu se leaga nici de greselile gramaticale, nici de lacunele din CV ci de chestiuni mult mai concrete ce tin de eficienta, profitabilitate si gradul de recuperare a investitiilor.

Sunt mai ceva ca niste negociatori trimisi de FMI.”

A explicat un parlamentar PSD care a tinut sa-si pastreze anonimatul.

Comisiile clanurilor Duduianu si Camataru au fost infiintate anul trecut la propunerea lui Liviu Dragnea, acesta motivand necesitatea infiintarii lor prin prisma faptului ca poate!

Post-ul Au trecut și de ultimul hop! Noii miniștrii au fost avizați pozitiv și de clanurile Duduianu și Cămătaru! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Au trecut și de ultimul hop! Noii miniștrii au fost avizați pozitiv și de clanurile Duduianu și Cămătaru!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×