Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Top destinatii din Romania pe care trebuie sa le vizitezi toamna

cheile nereiSpectacolul naturii este unul deosebit toamna, mai ales prin cromatica peisajelor. Pentru un iubitor al excursiilor si drumetiilor, toamna este anotimpul perfect pentru calatoriile cu masina. Daca doresti sa vizitezi un oras si nu prea stii cum sa ajungi, iti sta la dispozitie aplicatia: calculator distante rutiere disponibila pe site, activa in orice oras. Aceasta va indica intocmai drumul pe care il ai de parcurs.

In Romania, exista destinatii pe care trebuie neaparat sa le vizitezi toamna. Insa, inainte de a pleca la drum, este bine sa te informezi cu privire la cele mai avantajoase rute auto in functie de trafic sau posibile incidente folosind aplicatia noastra. Ai mai jos cateva destinatii de top din Romania.

1. Cheile Nerei

Aflat in sudul Muntilor Aninei, intre localitatile Sasca Montana, Oravita si Carbunari, Parcul National Cheile-Nerei-Beusnita merita vizitat. Cheile sapate de raul Nera, lacurile carstice, cascadele, pesterile, precum si cele 6 rezervatii naturale pe care le gazduieste fac ca parcul sa fie una dintre destinatiile de top din Romania. Daca Ajungi Aici, ai ocazia sa mergi in drumetii, sa practici alpinism, sa faci rafting pe raul Nera. Toamna, acest parc este de neratat.

2. Cararea ireala din Bucegi

Daca vrei sa fii surprins, trebuie sa ajungi pe Cararea Ireala Din Muntii Bucegi. Daca urci Jepii Mici, vei da de aceasta carare in paralel cu poteca reala. Cararea ireala masoara doar 20 de centimetri si nu se cunosc cauzele formarii ei. S-a raspandit chiar si un mit conform caruia cel care paraseste calea reala pentru cea ireala ar disparea pentru totdeauna. Pe langa aceste lucruri stranii, peisajul muntilor este unul care merita vazut.

3. Pasul Rotunda

Numit si Rodna, Pasul Rotunda se afla intre Muntii Rodnei si Muntii Suhard si uneste 3 regiuni istorice : Tara Bargaielor, Tara Maramuresului si Tara Bucovinei. Daca ajungi aici, ai de vizitat lacurile glaciare de pe culmile Rodnei, varfurile Ineu si Ineut, Parcul National Muntii Rodnei, Muzeul Etnografic si multe altele.

4. Lacul Rosu

Lacul Rosu este un lac de baraj natural care se afla in judetul Harghita, aproape de Cheile Bicazului, la poalele Muntelui Hasmasul Mare. In aceasta zona, aerul este unul foarte proaspat, deoarece valea unde se afla lacul este ferita de frig si vant. Legenda spune ca numele de Lacul Rosu vine de la apa inrosita, in trecut, de sangele locuitorilor unui oras care s-a surpat.

5. Baile Tusnad

La o altitudine de 650 m, la poalele muntilor, in Cheile Oltului, se afla localitatea Baile Tusnad. Este cea mai mica statiune balneara din tara, situandu-se in sudul Depresiunii Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc. Zona este cunoscuta si sub numele de „Mica Elvetie a Romaniei”.

Post-ul Top Destinatii Din Romania pe care trebuie sa le vizitezi toamna apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Top destinatii din Romania pe care trebuie sa le vizitezi toamna

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×