Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Strategie diabolica: PSD-ul a furat banii lui Soros, destinați protestatarilor!

Lovitura dura pentru protestatarii #Rezist! Dupa ce ca s-au inasprit pedepsele pentru libera exprimare, o alta masura vine sa impiedice posibilitatea organizarii unui protest decent in Romania.

Astfel, Liviu Dragnea a tinut sa-i anunte pe cei care il contesta in strada, ca de data aceasta vor trebui sa protesteze pe banii lor pentru ca guvernul controleaza acum toate plicurile cu bani care intra in Romania din partea fundatiei Soros.

Mai exact, liderul PSD a declarat ca, guvernul pe care il conduce din umbra, a retinut deja in jur de 1 100 000 de euro, bani care urmau sa asigura organizarea unui miting urias de aproximativ 100 000 de persoane si 2 000 de caini, plus decontarea eventualelor amenzi aferente.

Conform celor declarate de Dragnea, banii ar fi fost trimisi in plicuri speciale, cu monograma G.S.; in hartii de cate 10, respectiv de cate 5 euro, retinuti imediat dupa intrarea in tara si impartiti intre baronii locali PSD care vor urma sa ii distribuie la randul lor in filialele locale.

Olguta Vasilescu l-a completat pe Dragnea si a declarat ca o parte din bani vor merge direct in cresterile de pensii si salarii.

Surse care au tinut insa sa isi pastreze anonimatul, sustin ca totul nu este decat o cacealma menita sa ii impiedice pe proprii membri PSD  care se gandeau sa participe la protestele antiguvernamentale, doar pentru ca au auzit ca se primesc bani de la Soros.

Post-ul Strategie diabolica: PSD-ul a furat Banii Lui Soros, destinați protestatarilor! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Strategie diabolica: PSD-ul a furat banii lui Soros, destinați protestatarilor!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×