Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Olguța explică situația din armată: Salariile trebuie întâi să ajungă la zero, abia apoi le vom dubla!

Desi toata presa vuieste despre faptul ca militarii au ramas fara salarii, Olguta Vasilescu tine sa precizeze ca lucrurile sunt sub control si ca aceasta etapa e un pas premergator dublarii salariilor.

Ceea ce se intampla acum in armata e Absolut Normal si face parte din graficul guvernarii PSD. Practic toti bugetarii se vor confrunta in urmatoarele luni cu situatii similare, e absolut normal pentru o tara ca Romania.

Daca ati fi citit cu atentie programul nostru de guvernare v-ati fi dat seama ca vom ajunge aici, toti specialistii au spus asta si le dau dreptate!

Romanii trebuie sa inteleaga ca e foarte greu sa guvernezi eficient o tara cand Soros o destabilizeaza aproape in fiecare zi. Va dati seama la ce presiuni suntem supusi daca in plina crestere economica noi nu mai avem bani de salarii?

Dar revin la programul PSD. Bineinteles ca Vom Dubla tot, si pensii si salarii! Dar pentru a dubla aceste venituri, trebuie mai intai sa le reducem la zero, doar astfel avem resursa bugetara necesara acestor cresteri considerabile.

In plus e mult mai placut ca dupa o perioada in care nu ai primit niciun ban, veniturile tale sa se dubleze brusc!

Deci rog romanii sa aiba putina rabdare si cat mai multa incredere in PSD.

A incheiat Olguta, pe un ton optimist.

Post-ul Olguța explică situația din armată: Salariile trebuie întâi să ajungă la zero, abia apoi le vom dubla! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Olguța explică situația din armată: Salariile trebuie întâi să ajungă la zero, abia apoi le vom dubla!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×