Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

4 concursuri pentru Bucuresti made by Firea

Datorita succesului rasunator al concursului „Cel mai frumos balcon”, Consiliul General a mai aprobat 4 concursuri care le vor oferi bucurestenilor motive de fericire si provincialilor motive de ciuda.

gabriea-firea-e1486194541809-900x450Cel mai puternic strigat „Fiare LUAAAM”

Cu totii asistam neputinciosi la reprezentatia celor care cumpara fiare. De acum, intregul proces va fi unul transformat in arta. Cel Mai Puternic Strigat nu doar ca va obtine mai multe fiare, dar va obtine si un premiu de la fiara numarul 1 a Bucurestiului: un vagon in primul metrou din Drumul Taberei, pentru a-si depozita acolo toate fiarele.

Cel mai calm bucurestean in trafic

Cei care doresc sa participe la acest concurs se pot inregistra la primarie pentru a primi un microfon pentru masina, ascultat de insasi doamna Firea. Toti cei care reusesc sa isi petreaca cele 4 ore zilnice in trafic, fara sa injure, vor avea o sansa pentru a castiga Premiul Cel Mare : un claxon aurit.

Cel mai inventiv bucurestean in trafic

Daca tot sunt microfoanele instalate, se vor acorda premii si pentru cele mai originale injuraturi. Ai toate motivele sa te gandesti din timp la ala care o sa iti taie fata sau la ala care o sa iti fure locul de parcare…inspiratia va veni in valuri. Premiul cel mare consta intr-o excursie de o zi la Catedrala Mantuirii Neamului.

Cel mai bun primar general

Nu vei putea participa, nu vei putea vota, nu Vei Avea nimic de spus la acest concurs. Vei avea totusi inspiratie in plus pentru concursul precedent, atunci cand vei afla premiul: 4 ani de vacanta pe banii tai.

Salvează

Post-ul 4 concursuri pentru Bucuresti made by Firea apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

4 concursuri pentru Bucuresti made by Firea

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×