Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ministrul Justiției: Guvernul lucrează profesionist, nu rudimentar ca hoții de buzunare!

Ruptura Intre guvern si Liviu Dragnea pe tema demiterii sefei DNA si a procurorului-sef al Romaniei.

Astfel, in interiorul arcului guvernamental incep tot mai mult sa se contureze doua tabere, despartite de gratii si de Toadergardieni.

Nemultumit ca oamenii pe care i-a facut ministri si prim-ministri in locul lui, nu sunt capabili sau nu vor sa il salveze de puscarie, Liviu Dragnea a inceput sa ameninte in stanga si in dreapta.

In replica, Tudorel Toader isi explica deciziile:

Daca cineva isi inchipuie ca suntem o banda organizata sub conducerea unui sef unic, se insala amarnic!

Vremurile lui Al Capone, Terente sau Adrian Nastase, au apus! Ministrii de azi si-au diversificat atributiile si actioneaza mult mai rafinat decat predecesorii lor.

Guvernul lucreaza profesionist, cu cap, nu rudimentar ca hotii de buzunare! Cine nu se poate adapta la noile vremuri, merita lasat sa intre la puscarie.

Practic e vorba nu atat de un Conflict Intre generatii cat de un conflict intre mentalitati. Nu poti fura o tara la fel cum ai furat un judet, e la mintea cocosului!

Aici e vorba de un alt nivel, daca nu poti sa te ridici la nivelul asta, ramai in banca ta sau mergi la puscarie, daca nici judetul ala nu ai stiut sa il furi cu cap.

A declarat ministrul, cu aluzie evidenta la Liviu Dragnea.

Post-ul Ministrul Justiției: Guvernul lucrează profesionist, nu rudimentar ca hoții de buzunare! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Ministrul Justiției: Guvernul lucrează profesionist, nu rudimentar ca hoții de buzunare!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×