Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gafă colosală a CIA: Florin Salam a fost expulzat în Pakistan!

Drama cantaretului de manele Florin Salam, continua!

Dupa ce a ramas fara 100 000 de dolari, bani ce i-au fost confiscati de autoritatile americane, aceleasi autotitati Salam teroristulamericane l-au expulzat acum in Pakistan si nu in Romania cum ar fi fost normal.

Totul a pornit de la o confuzie teribila, americanii fiind indusi in eroare cu privire la tara de origine si identitatea persoanei retinute.

Cum Florin Salam nu stie engleza, CIA a folosit pentru identificarea lui o aplicatie IT de recunoastere faciala, aplicatie care l-a identificat pe manelist cu un fost detinut pakistanez al celebrei inchisori de la Guantanamo.

Astfel, autoritatile SUA l-au confundat pe manelistul roman cu un fost terorist pakistanez eliberat acum 2 ani si care are interdictie de a intra pe teritoriul american.

Gafa a iesit insa la iveala mult prea tarziu, Salam fiind deja in Pakistan de mai bine de o saptamana, asa cum a anuntat cu regret un oficial CIA.

Familia manelistului e disperata pentru ca nimeni nu stie unde este Florin in acest moment si se tem de ce este mai rau, deoarece artistul nu cunoste bine nicio limba si e greu de presupus ca se poate descurca de unul singur intr-o tara total necunoscuta.

Oricine are informatii despre Florin Salam este rugat sa ia legatura cu ambasada romana de la Islamabad, desi altii sunt de parere ca mai bine nu….

Post-ul Gafă colosală a CIA: Florin Salam a fost expulzat în Pakistan! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Gafă colosală a CIA: Florin Salam a fost expulzat în Pakistan!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×