Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Olguța Vasilescu: Viețile pensionarilor care participă la mitingurile PSD, se vor dubla!

Surpriza placuta pentru pesnionari din partea PSD!

Ai strigat impotriva lui Iohannis, ai sustinut guvernul Grindeanu sau cel putin a scandat pentru PSD? Adu o adevarentia de la se vor dublamedicul de familie, din care sa rezulte ca ai ragusit la mitingurile PSD, si vei primi o marire de zile cu pana la 100%.

Citeste mai departe sa vezi daca te incadrezi!

Incepand cu 15 martie, vietile pensionarilor de pana in 70 de ani, care au participat sau vor participa la mitingurile PSD, se vor dubla! Pentru cei trecuti de 70 de ani, vor exista cresteri dar mai mici.

A anuntat in aceasta dimineata ministrul Muncii, Olguta Vasilescu.

Am discutat cu primul-ministru Grindeanu si cu domnul Dragnea si am cazut de acord ca masura se regaseste in programul de guvernare al PSD, intre dublarea salariilor si triplarea productiei de gogosi din faina, zaharul si uleiul impartit in campaniile electorale.

Este o masura reparatorie, absolut necesara, pentru aceasta categorie oropsita, dar care reprezinta viitorul tarii pesediste. Investind in ei, investim practic in viitorul nostru.

Ca si in cazul cresterilor de pensii sau salarii, cresterea numarului de zile pentru pensionari va fi posibila prin mancarea zilelor celor sub 40 de ani.

A tinut sa precizeze fosta primarita a Craiovei.

Post-ul Olguța Vasilescu: Viețile pensionarilor care participă la mitingurile PSD, se vor dubla! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Olguța Vasilescu: Viețile pensionarilor care participă la mitingurile PSD, se vor dubla!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×