Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Impresionant: Simpatizanții PSD de la Pitești au scris din trandafiri hashtagul #Corupție

Gest superb facut ieri de Simpatizantii Psd, adunati la Pitesti, intr-un miting de sprijin al guvernului Grindeanu!

Acestia au participat la un experiment interesant (la aproape 70 de ani distanta de la un alt experiment celebru de la CoruptiePitesti) in cadrul caruia au scris pe asfalt, din petale de trandafiei, hashtagul #Corupție, ca o replica la hashtagul #Rezist, afisat de cei din tabara opusa.

Am ales acest slogan pentru a sublinia principiul de baza care ne uneste, pe care il sustinem si la urma urmei, pentru care ne-am adunat aici.

Bineinteles ca mesajul nostru este unul simbolic, dar semnificatia lui strabate generatii de-a randul si cugetele a milioane si milioane de romani.

Ii invit cu acest prilej, pe toti simpatizantii PSD, ALDE, PRU si pe toti romanii fideli valorilor pentru care luptam, sa afiseze de azi inainte, pe profilul lor de Facebook, mesajul #Corupție! Sa dovedim astfel intregii lumi, lui Soros, americanilor si europenilor, ca suntem prosti, dar multi!

A declarat unul din manifestanti.

Dupa acest moment emotionant, participantii s-au prins in celebra Horă a Hoției alaturi de Codrin Stefanescu, Floricica Dansatoarea, Olguța Vasilescu si alti membri marcanti ai PSD.

Post-ul Impresionant: Simpatizanții PSD de la Pitești au scris Din Trandafiri Hashtagul #Corupție apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Impresionant: Simpatizanții PSD de la Pitești au scris din trandafiri hashtagul #Corupție

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×