Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Adoptarea bugetului amânată din nou. Nu s-au terminat încă negocierile cu Provident!

Vesti proaste de la guvern, premierul nu a ajuns inca la un acord cu reprezentantii Provident, acord de care depinde acordarea pensiilor si salariilor pentru acest an.

Atat Sorin Grindeanu cat si stapanul sau Liviu Dragnea, dau insa asigurari ca lucrurile sunt sub control si imediat guvernul Providentce vor rezolva problemele importante ale tarii, se vor ocupa cum trebuie si de adoptarea bugetului.

Mai intai trebuie sa rezolvam problema urgenta a gratierii! Imediat dupa ce vor scapa de puscarie, la figurat, dar mai ales la propriu, ne vom ocupa si de problemele economice.

Va asigur ca avem banii necesari, am discutat cu cei de la Provident si sunt de acord sa ne imprumute cateva miliarde, ramane de negociat doar modul in care le vom plati ratele lunare.

Noi am propus ca acestea sa fie calculate pentru fiecare pensionar si salariat in parte, proportional cu veniturile pe care acestia le incaseaza. Practic, odata cu salariul sau pensia, omul va plati automat si rata la Provident, aceasta e propunerea noastra.

Ei insista insa pentru anumite garantii, mai exact vor sa impuna guvernului si un program de monitorizare prin care sa se asigure ca ne vom tine de cuvant.

Probabil pana marti vom ajunge la un acord.

A declarat premierul Sorin Grindeanu, care semana izbitor cu Liviu Dragnea.

Post-ul Adoptarea bugetului amânată din nou. Nu s-au terminat încă negocierile cu Provident! apare prima dată în Ponturi Fierbinți.This post first appeared on Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati, please read the originial post: here

Share the post

Adoptarea bugetului amânată din nou. Nu s-au terminat încă negocierile cu Provident!

×

Subscribe to Idei De Afaceri - Ponturi Si Oportunitati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×