Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tim Cook is 5 jaar CEO bij Apple en krijgt een bonus van 100 miljoen dollar

Tim Cook nam gisteren precies vijf jaar geleden het stokje over van Steve Jobs als CEO. Vanwege zijn vijfjarige jubileum heeft Cook een aantal bonusaandelen uitgekeerd gekregen met een totale waarde van meer dan 100 miljoen dollar.

Sinds de overname in 2011 is Cook in Het Bezit Van 4,7 miljoen aandelen. Ze zijn echter nog niet allemaal in het bezit van de CEO, want de aandelen worden uitgekeerd door middel van een bonussysteem. Cook moet ze dus verdienen! Gisteren werden er 980.000 aandelen uitgekeerd. De waarde van deze aandelen is op dit moment 100 miljoen dollar, maar dat kan de komende jaren dus zomaar veranderen.

Succes van Tim Cook

De eerste vijf jaar met Cook aan het roer zijn de meest succesvolle jaren geweest in de geschiedenis van Apple. Nog nooit eerder had het bedrijf zo'n hoge marktwaarde en waren de omzet- en winstcijfers zo hoog. The sky is the limit en zo denkt Apple zéker. Al heeft Cook de afgelopen vijf jaar vooral kleine verbeteringen doorgevoerd aan al bestaande producten, zoals de iPhone 6 Plus, de kleine iPad Mini en de grote iPad Pro. Het lijkt een saaie aanpak, maar hij is dus wel geslaagd. De iPhone verkopen waren nog nooit zo hoog. Er zijn weinig nieuwe producten gelanceerd de laatste vijf jaar. Waar Jobs in tien jaar tijd de iPod, iPhone en iPad lanceerde, bracht Cook alleen de Apple Watch op de markt.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Tim Cook is 5 jaar CEO bij Apple en krijgt een bonus van 100 miljoen dollar

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×