Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Elektrisch prototype Nissan BladeGlider maakt debuut in Rio

Tags: bladeglider

Nissan heeft het spectaculaire Bladeglider concept, die in 2013 zijn debuut maakte op de autoshow van Tokyo, doorontwikkeld tot een volledig functioneel en geavanceerd rijdend prototype.

Twee exemplaren zijn onthuld in het olympisch park in Rio de Janeiro. De elektrisch aangedreven en futuristisch ogende BladeGliders blijven tijdens de Olympische Spelen in Rio, en eentje zal ingezet voor demoritten.

BladeGlider

Het onderstel van de BladeGlider is hoogst bijzonder door een kleine spoorbreedte voor en een grotere achter. Een opzet die een lage luchtweerstand en optimale stabiliteit oplevert. Er is geen dak, een geïntegreerde rolkooi garandeert de veiligheid zoals bij een dichte coupé. Vanaf het stuur zijn alle functies en systemen te bedienen. Een centrale display toont de snelheid, de status van de batterij, de regeneratiemodus en het geleverde koppel. Camera's dienen als alternatief voor buitenspiegels. De bestuurder zit in het midden, iets vóór de passagiers achterin.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Elektrisch prototype Nissan BladeGlider maakt debuut in Rio

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×