Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Formule 1 2016 preview: klaar voor de start

Formule 1 2016 Preview: Klaar Voor De Start

Met het succes van Max Verstappen lijkt Nederland wel klaar voor een nieuwe Formule 1 game. Hoe toevallig dat Codemasters deze maand F1 2016 heeft klaarstaan. Deze week mochten we een testritje maken, en we verlieten de cabine vrij optimistisch.

F1 2015 was nogal karig, luidde de grote klacht. Fans waren ongetwijfeld blij dat ze eindelijk deze generatie een Formule 1 game kregen, maar doordat de makers veel energie kwijt waren aan het onder de knie krijgen van de consoles, had het verder niet veel vlees om het lijf.

Niet dit jaar. F1 2016 ziet de terugkeer van de Career Mode (van tien seizoenen). Hier kan de innerlijke racinggek compleet los gaan. Denk aan testritten of kwalificatie-simulaties waarin je de verschillende racetracks of de hittebestendigheid van je banden kan uittesten. Of je gebruikt al die data om zo je ultieme race strategie te creëren.

Over racetracks gesproken, F1 2016 krijgt twee extra racebanen: het straatcircuit van Baku, Azerbaijan en de terugkeer van het Duitse circuit. Ook zien we voor het eerst de (Virtual) Safety Car in de serie - en je kan er zelf voor kiezen om voor de race eerst een opwarmronde te rijden.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Formule 1 2016 preview: klaar voor de start

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×