Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Frans dorp wordt een stukje Nederland tijdens Zwarte Zaterdag

Frans Dorp Wordt Een Stukje Nederland Tijdens Zwarte Zaterdag

De tweede Zwarte Zaterdag van het jaar is een feit. Nu ook de Fransen vakantie hebben, is het traditiegetrouw chaos op de Franse wegen. De jaarlijkse massale vakantie-uittocht richting het zonnige zuiden levert vandaag net als vorige week weer gigantische files op, met name rondom Parijs.

Veel vakantiegangers kiezen er daarom voor om de reis naar bijvoorbeeld de Middellandse Zee over de Route du Soleil niet in één keer te maken, maar om onderweg in een klein dorpje te overnachten. Voor vakantiegangers die in dit kleine Franse dorpje terecht kwamen, stond er een leuke en onverwachte verrassing klaar. Want heel even leek het alsof ze uren in de auto zaten maar nog steeds in Nederland waren.

En waar je normaliter s'avonds thuis op de bank altijd even DutchCowboys.nl kan checken, was deze mogelijkheid er in dit Franse dorp ook, zonder dat men zich zorgen hoefde te maken over het dataverbruik. Daar was namelijk al een oplossing voor!This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Frans dorp wordt een stukje Nederland tijdens Zwarte Zaterdag

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×