Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dit is de trailer van het vijfde seizoen van Peaky Blinders

Dit Is De Trailer Van Het Vijfde Seizoen Van Peaky Blinders

Mocht je Seizoen vier nog niet af hebben gekeken, wees gewaarschuwd het onderstaande artikel kan spoilers bevatten voor de eerste vier seizoenen. De BBC heeft de eerste trailer voor seizoen 5 Van Peaky Blinders net gereleased. Helaas is de datum wanneer Het Nieuwe Seizoen begint nog niet bekend.

Het is al even geleden dat seizoen 4 eindigde, dat was namelijk in december 2017. En in de vier voorgaande seizoenen hebben we de familie Shelby zich zien ontwikkelen tot een geduchte criminelen familie die overal verweven is met de bovenwereld. Dat verliep zelfs zo ‘goed' dat vorig seizoen eindigde met Tommy Shelby die de politieke arena betradt. Daarbij krijgt we in het nieuwe seizoen te maken met de impact van de financiële crash in 1929.

Verhaallijnen komend seizoen

Uit de trailer en verschillende interviews blijkt dat het nieuwe seizoen verschillende spannende verhaallijnen kent. Als eerste is er natuurlijk de nieuwe rol van Tommy Shelby als politicus. Hij gaat zijn macht uitbreiden, maar met welk doel en wat voor ellende levert het hem op? Ook hebben de Peaky Blinders last van de impact van de financiële crash in 1929.

Volgens bedenker en maker van de serie, Steven Knight, is dit de essentie van het nieuwe seizoen: “Het verhaal van Peaky Blinders en van de Shelby-familie wordt verweven met het politieke landschap van Groot-Brittannië en Europa aan het einde van de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Tommy Shelby wordt geconfronteerd met de donkerste kracht die hij ooit heeft gezien. Daarnaast krijgen de Blinders te maken met een nieuwe bende genaamd The Billy Boys uit Glasgow.”This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Dit is de trailer van het vijfde seizoen van Peaky Blinders

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×