Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag gratis bezorgen

Online Supermarkt Picnic Gaat Ook Op Zondag Gratis Bezorgen

Online Supermarkt Picnic Gaat na een succesvolle pilot in Utrecht, Ede en Veenendaal nu ook in andere steden op zondag de boodschappen bezorgen. Picnic is de enige supermarkt in Nederland die zeven dagen per week de boodschappen gratis thuisbrengt. Hiermee blijven ze de concurrentie steeds een stap voor.

Naast de steden die meededen aan de proef kunnen inwoners van Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden en Almere vanaf nu zeven dag per week de boodschappen laten bezorgen. De overige steden waar Picnic actief is volgen op korte termijn.

Alle onnodige tussenschakels zijn uit het proces gehaald waardoor de kosten van deze nieuwe manier van distributie laag zijn. Hierdoor kunnen ze bij Picnic de bezorging gratis aanbieden. De klant kiest welke rit het beste uitkomt en weet via de Picnic boodschappenradar tot op de minuut precies hoe laat de bezorging zal plaatsvinden.

Behoefte van klanten

Tijdens de pilot werd al snel duidelijk dat klanten bezorging op zondag heel fijn vinden. Ze kunnen op die manier aan de nieuwe week beginnen met de weekboodschappen al in huis.
- Michiel Muller, mede-oprichter


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Online supermarkt Picnic gaat ook op zondag gratis bezorgen

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×