Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Westworld seizoen 2 start vanaf 23 april bij HBO (bij Ziggo dus)

Westworld Seizoen 2 Start Vanaf 23 April Bij HBO (bij Ziggo Dus)

De Nederlandse actrice Katja Herbers vertolkt in het tweede seizoen de rol van Grace, één van de vaste gasten die Westworld bezoekt. Naast Katja zijn ook Gustaf Skarsgård (Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd.

"Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen," aldus Katja Herbers over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld.

Seizoen 1

Op IMDB kreeg Het Eerste Seizoen van de serie een score van 8.9. Daarnaast was het eerste seizoen de best bekeken HBO-serie ooit en overtrof hiermee hitserie Game of Thrones. Ook sleepte de serie voor het eerste seizoen maar liefst vijf Primetime Emmy Awards 2017 in de wacht, onder andere voor beste special effects.

Seizoen 2

Ziggo-abonnees kunnen nu het eerste seizoen bingewatchen bij Ziggo Movies & Series (X)L en vanaf 23 april staat er iedere maandag een nieuwe 60 minuten durende aflevering van seizoen 2 klaar.

Het verhaal

Westworld is een fantasierijke dramaserie vol sensatie en avontuur. In het futuristische Westworld draait het om de bewoners van Westworld. Dit zijn androïden die als hosts de bezoekers van het park ‘Westworld’ vermaken. Wanneer een groep hosts afwijkt van de geplande scripts en niet geprogrammeerd gedrag gaat vertonen, blijkt dit niet zonder risico’s te zijn.

In seizoen 2 worden de gevolgen van de opstand duidelijk en zullen veel vragen over de hosts, Westworld én de wereld buiten Westworld onthuld worden.

Nieuwe trailerThis post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Westworld seizoen 2 start vanaf 23 april bij HBO (bij Ziggo dus)

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×