Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dragon Ball FighterZ: explosieve vechtgame

Dragon Ball FighterZ: Explosieve Vechtgame

Dragon Ball games zijn er te over, maar memorabel zijn ze nooit. Dus wat doe je als je Bandai Namco heet? Je gaat op zoek naar een uitstekende ontwikkelaar, en laat Arc System Works net even niets om handen hebben.

Arc System Works is los. Niet dat ze ooit matig waren; geen kwaad over Guilty Gear, BlazBlue en Persona 4 Arena. Maar het grote publiek had nooit van ze gehoord. Toen besloten ze eens met de Unreal Engine 3 te spelen – en de gevolgen blijken spectaculair, ook in Dragon Ball Fighterz.

Hoe spectaculair? Nou, wat dacht je van een tegenstander door een berg rammen, enorme explosies en gigantische laserstralen? En nu komt het: dit veroorzaak je allemaal door herhaaldelijk één knop in te rammen.

Dragon Ball Fighterz is een genot voor de casual gamer. Wie gewoon een potje wil rossen, kan los in de story mode. Zelden wordt het moeilijk, maar altijd blijft het spectaculair en de game geeft je regelmatig een kleine training welke (basis) moves je allemaal kan gebruiken.

De DBZ-fan wordt ook ruimhartig bediend. Dragon Ball FighterZ zit tjokvol verwijzingen naar de serie, van kleine quotes tot supermoves. De Chiaotzu opoffering is zelfs een heuse move hier – tragisch en hilarisch tegelijk.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Dragon Ball FighterZ: explosieve vechtgame

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×