Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Porsche en Audi gaan samen elektrische auto's maken

Porsche En Audi Gaan Samen Elektrische Auto's Maken

Misschien wist je al dat Porsche en Audi nu al samenwerken aan auto's (het onderstel van de Cayenne en de Q5 zijn bijvoorbeeld hetzelfde) maar die samenwerking gaat flink uitgediept worden voor de aankomende elektrische auto-revolutie. De 'Chefs' Oliver Blume van Porsche en Rupert Stadler van Audi vertelden tijdens een interview door de Stuttgarter Zeitung dat beide merken een gezamenlijk elektrisch platform gaan bouwen.

We zouden vanaf 2021 resultaten moeten gaan zien vanuit de beide merken (allebei in bezit van Volkswagen), waarbij Audi al het meeste 'klaar' heeft. Vanuit die hoek zouden we drie auto's mogen verwachten tegen die tijd, terwijl Porsche nog met haar eerste auto bezig is.

Het idee is dat de engineers van beide merken samen gaan kijken naar wat de beste oplossing is voor de problemen waar je als automaker tegenaan loopt bij het opzetten van een lijn aan elektrische auto's. Verschillende groepen binnen beide bedrijven hebben hun eigen expertise en door het wiel niet dubbel uit te vinden hopen Audi en Porsche dat ze sneller tot een goede oplossing komen. Dat er dan af en toe wat ego's zullen clashen is voor de topmannen van de bedrijven te verwachten, maar geen probleem. Hoort er allemaal bij.

Er mag best een keer een dispuut zijn [tussen de engineers van Audi en Porsche]. Met de instelling dat we elkaar allemaal liefhebben werken dit soort samenwerkingsprojecten zelden.
- Rupert Stadler, Audi-chef


This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Porsche en Audi gaan samen elektrische auto's maken

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×