Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kadonation maakt het eenvoudiger om een groepscadeau te geven

Kadonation Maakt Het Eenvoudiger Om Een Groepscadeau Te Geven

Iedereen heeft dit weleens meegemaakt: een vriend of vriendin is jarig en er wordt besloten om gezamenlijk een Cadeau te geven. Jij werpt je op als 'chef cadeau' en regelt dat verder. Nadat het cadeau op het feestje gegeven is moet je geld innen bij iedereen die meedeed, maar Niet iedereen is even snel met betalen. Je moet herinneringen sturen, hebt van de een cash gekregen, de ander wil het overmaken en het is niet duidelijk wie wat betaald heeft. Tegenwoordig kun je Tikkies uitdelen om dit probleem te voorkomen, maar er is nog een andere, handige manier. Maak Een Groepspotje Aan op Kadonation.

Hoe werkt Kadonation

Via Kadonation maak je een groepspotje aan. Je stelt in voor wie het groepscadeau bestemd is en nodigt vrienden en familie via e-mail uit om bij te dragen aan dit cadeau. Zij krijgen via e-mail een link en kunnen vervolgens zelf bepalen welk bedrag zij bijdragen. Je kunt overigens ook mensen uitnodigen via Facebook Messenger en dat is wel zo handig wanneer je de e-mailadressen simpelweg niet hebt.

Op de vooraf gestelde deadline sluit het groepspotje en kan de beheerder ervan een cadeau aanschaffen. Degene die niets hebben bijgedragen doen dus ook niet mee. Daarmee leg je als initiator de verantwoordelijkheid van het betalen bij de mensen zelf en hoe jij ook achteraf niet om geld te vragen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Kadonation maakt het eenvoudiger om een groepscadeau te geven

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×