Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Het Google jaaroverzicht van 2017!

Het Google Jaaroverzicht Van 2017!

Google, we gebruiken het met zijn allen dagelijks, en dan zeer waarschijnlijk meerdere keren. Of je nu iets op gaat zoeken of een van de vele andere diensten gebruikt. Ze maken vandaag het Year in Search bekend. Het jaarlijkse overzicht van de zoekgigant over alle Onderwerpen die het afgelopen jaar trending waren op Google. Of onderwerpen waar gewoon heel veel op werd gezocht. Per land is dat natuurlijk een eigen lijstje.

Voor Nederland heeft Google dit jaar voor een iets andere insteek gekozen. Een absolute must see! De 10 trending Google zoekopdrachten van het jaar in één show! Check hieronder de YouTube-eindejaarsconference in samenwerking met Boom Chicago.

Waar hebben we in 2017 het meest op gegoogeld? Wat waren de belangrijkste zoekopdrachten en onderwerpen? Het is een lijst van 'trending' onderwerpen. Het gaat hierbij dus om zoekopdrachten die veel vaker werden gebruikt in vergelijking met vorig jaar.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Het Google jaaroverzicht van 2017!

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×