Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

​Streamingdienst Amazon Music Unlimited nu beschikbaar in Nederland

​Streamingdienst Amazon Music Unlimited Nu Beschikbaar In Nederland

Amazon heeft vandaag Amazon Music Unlimited gelanceerd in Nederland en 27 andere landen over de hele wereld.

Hiermee krijgen veel potentieel nieuwe gebruikers toegang tot de on-demand streamingservice van Amazon, met meer dan 40 miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en gepersonaliseerde zenders samengesteld door Amazon Music-experts.

De Amazon Music-app is beschikbaar voor iOS, Android, PC, Fire TV en via elke webbrowser op Amazonmusic.com.

Muziek

"Muziek verbindt mensen en met Amazon Music Unlimited hebben luisteraars toegang tot een ongelooflijke muziekbibliotheek”, aldus Steve Boom, VP van Amazon Music. "Deze aankondiging is een belangrijk moment voor Amazon Music Unlimited en onze internationale klanten, omdat we op deze manier steeds meer muziekfans over de hele wereld een geheel nieuwe manier bieden om vakkundig samengestelde afspeellijsten en nummers van hun favoriete artiesten te beluisteren."

Twee abonnementen

Amazon Music Unlimited heeft in Nederland twee verschillende abonnementen. Het Individual Plan, één account voor al je apparaten voor €9,99 per maand en het Family Plan, met alle voordelen van het Individual plan voor de hele familie (tot 6 personen) voor €14,99 per maand.

Amazon in het nieuws

Amazon is deze laatste maanden van het jaar flink aan het uitbreiden op internationaal gebied. Begin november was er de introductie van Amazon Prime en het gratis leveren bij bestellingen in de Duitse shop. Inmiddels is er gewoon een Nederlandse site beschikbaar.

Ook op gebied van content timmeren ze hard aan de weg. Vandaag komt het tweede seizoen van The Grand Tour beschikbaar via Amazon Prime. En gisteren werd nog bekend gemaakt dat de Amazon Prime Video app nu (eindelijk) ook beschikbaar is voor op de Apple TV.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

​Streamingdienst Amazon Music Unlimited nu beschikbaar in Nederland

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×