Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Apple's productie-perikelen met de iPhone 8 en X houden niet op

Apple's Productie-perikelen Met De IPhone 8 En X Houden Niet Op

Het rommelt nog steeds in Iphone-land. Er kwamen deze week twee gerelateerde berichten naar buiten via andere bronnen dan Apple zelf die een beeld schetsen van wat er aan de hand is met de productie van de nieuwe telefoons: de iPhone 8 en 8 Plus aan de ene kant, en de iPhone X aan de andere kant.

Om met de Achten te beginnen: volgens anonieme bronnen uit Taiwan zou de productie van de 8 en 8 Plus door Apple voor de komende twee maanden gehalveerd zijn. Dat is uniek, want nooit eerder werd de productie van een nieuwe iPhone zo snel teruggeschroefd.

Makkelijke keuze

Natuurlijk is zo'n bericht uit de productieketen niet zaligmakend en zou het ook prima kunnen dat Apple zelf ook wel wist dat de vraag naar de iPhone 8 niet zo spectaculair zou zijn maar wilden ze klaar zijn voor het geval ze zich vergisten.

De reden dat veel mensen de 8 overslaan laat zich natuurlijk wel raden: veel mensen geloven het wel met de iPhone 8 en kiezen er of voor om een iPhone 7 voor minder geld te kopen of te wachten tot ze een iPhone X kunnen krijgen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Apple's productie-perikelen met de iPhone 8 en X houden niet op

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×