Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuw op Strava: posts om meer te delen over je sportleven

Nieuw Op Strava: Posts Om Meer Te Delen Over Je Sportleven

Strava komt met de - naar eigen zeggen - grootste update van het jaar: vanaf nu kun je Niet alleen je activiteiten delen, maar kun je ook andere posts plaatsen. Een verhaaltje, een losse foto of een aanbeveling voor een route bijvoorbeeld, eigenlijk net zoals je berichten op Facebook kunt plaatsen. Het idee hier achter is dat je nu met posts meer kunt delen over je sportleven. Sport is meer dan alleen trainen, en alles wat je daarover kwijt wilt, kun je nu ook op Strava plaatsen. Daarvoor hoef je dus niet meer naar Instagram, Twitter of Facebook.

Tot voor kort was Strava er dus puur voor het delen van activiteiten: een hardlooptraining of -wedstrijd of rondjes op de fiets bijvoorbeeld. Een los bericht plaatsen met een opmerking, vraag of foto was niet nodig, maar nu dus wel.

Nieuwe interface

Maar de posts zijn niet de enige wijziging die Strava doorvoert, want er is ook gekozen voor een nieuwe interface. Nog Steeds draait de feed om de activiteiten die jij en je vrienden gedaan hebben, maar foto's en kaarten worden wat prominenter in beeld gebracht. Jammer genoeg heb je nog steeds niet de mogelijkheid om activiteiten in een chronologische volgorde te bekijken (waar het ooit mee begon) en moet je nog steeds door een willekeurige volgorde aan prestaties heen scrollen.This post first appeared on DutchCowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &, please read the originial post: here

Share the post

Nieuw op Strava: posts om meer te delen over je sportleven

×

Subscribe to Dutchcowboys - Marketing, Social Media, Gadgets &

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×